Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomen suurimpiin kiinteistönvälitysketjuihin lukeutuva REMAX palkkaa 100 kiinteistönvälittäjää

RE/MAX Finland

Suomen suurimpiin kiinteistönvälitysketjuihin lukeutuva REMAX palkkaa 100 kiinteistönvälittäjää

Tiedote.
Julkaistu: 08.07.2016 klo 10:32
Julkaisija: RE/MAX Finland

Toimintamallillaan Suomen kiinteistönvälitysmarkkinat mullistanut REMAX palkkaa jälleen 100 kiinteistönvälittäjää eri puolille Suomea. Vuodesta 2012 REMAXin välittäjämäärä on kolminkertaistunut vastoin alan yleistä laskevaa kehitystä. REMAXin tavoitteena on jälleen laajentaa toimintaansa ja tarjota mahdollisuus 100 kiinteistönvälittäjälle. Euroopassa REMAXin välittäjämäärä ylitti juuri 17.000 ja maailmanlaajuisesti 107.000.

Osaamisen kehittäminen tärkeässä osassa

REMAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja se tarjoaa välittäjilleen poikkeuksellisen mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisen REMAX Akatemian (RU) kautta. REMAX tarjoaa jotain muuta, kun pelkkä LKV-tutkinto ei riitä.

REMAXin konsepti on mullistanut jo Suomen kiinteistönvälitysmarkkinat lyhyessä ajassa. Perinteisen kiinteistönvälityksen rinnalle on tuotu korkean komission malli, jossa välittäjälle maksetaan valtaosa asiakkaan maksamasta välityspalkkiosta. REMAXin toimintamalli on johtava toimintakonsepti maailmalla.

”Osaaminen, oppiminen ja kannustimet varmistavat osaltaan sen, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua ja parhaat mahdolliset tulokset. Asiakkaamme ovatkin arvioineet välittäjiemme toiminnan kiitettäväksi ja yhdeksän kymmenestä suosittelisi REMAX-välittäjää” kertoo REMAX Suomen toimitusjohtaja, Pasi Aalto.

Miten pärjäät kiinteistönvälittäjänä? Hyvän kiinteistönvälittäjän ominaisuudet?

Tiedot ja taidot ovat olennainen osa välittäjän työtä ja nämä ovat kaikkien opittavissa. Todellinen ero hyvä ja huonon välittäjän kanssa liittyvät asenteeseen.

Mitkä ovat hyvän kiinteistönvälittäjän ominaisuudet?

  1. Intohimo omaan työhön ja kehittymiseen paremmaksi.
  2. Periksiantamattomuus. Tekemällä ja opiskelemalla saat varmasti hyvät tulokset.
  3. Nöyryys ja itseluottamus. Aina voi ottaa opikseen paremmiltaan, mutta ei tarvitse nöyristellä.
  4. Oma-aloitteisuus. Tartu toimeen, älä odota, että joku muu tekee asioita puolestasi.
  5. Sosiaaliset taidot/pelisilmä. Välittäjä asioi mm. kuolinpesien sekä avioerotapausten kanssa ja sosiaaliset taidot ovat monesti avainasemassa.

”Kehitämme jatkuvasti toimintamalleja ja työkaluja välittäjillemme, jotta he pystyvät palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Välittäjillämme on aitiopaikka hyödyntää ketjun kansainvälinen verkosto ja ilmapiiri”, jatkaa Pasi Aalto.

Tällä hetkellä REMAXilla on paikkoja auki usealla paikkakunnalla, mm. Turussa, Tampereella, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Mäntsälässä, Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Keravalla, Jyväskylässä, Kouvolassa sekä pääkaupunkiseudulla.

Lisää tietoa urasta REMAXilla www.valitseremax.fi .

Lisätietoja

Pasi Aalto | Toimitusjohtaja | RE/MAX Suomi

+358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi | www.remax.fi

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on noin 300 välittäjää 17:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

RE/MAX toimii globaalisti yli 40 vuoden kokemuksella lähes 100 maassa noin 7 000 toimiston ja yli 100 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs