Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomen nuorkauppakamarilaiset kokoontuvat Mikkelissä

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Suomen nuorkauppakamarilaiset kokoontuvat Mikkelissä

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 11:18
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vaalikokous kerää 500 nuorkauppakamarivaikuttajaa Mikkeliin 19.–21.4.2013. Kokousviikonlopun aikana kouluttaudutaan kestävään johtajuuteen, palkitaan Vuoden Nuori Menestyjä sekä ansioituneita nuorkauppakamarilaisia.

Mikkelin Nuorkauppakamarin, Päivä Parrasvaloissa -teemalla järjestämä kokousviikonloppu alkaa perjantaina koulutuksella kampanjoinnista. Lauantaina tarjolla on koulutuksia niin blogimarkkinoinnista ja sosiaalisen median nyansseista kuin vastuullisesta liiketoiminnasta ja projektijohtamisesta.

Lauantain seminaariosuudessa Konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa uppoudutaan designin ja brändin maailmaan kun Key Note -puhujana on toimitusjohtaja, brändi- ja designasiantuntija, yrittäjä Lisa Sounio.

Internetyrittäjänä sekä brändikätilönä työskenneltyään TV:stäkin tuttu Lisa Sounio hyppäsi uudelle uralle. Lisan yritys sijoittaa ja mentoroi. Lisa luennoi brändäyksestä, jota jokainen voi tehdä kekseliäästi ja ilmaiseksi. 

Lauantai-ilta huipentuu Stella-gaalaan, jossa palkitaan Vuoden Nuori Menestyjä.

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailu on maailmalla arvostettu palkinto, jonka Suomen Nuorkauppakamari jakaa omalla alallaan ja omassa elämässään menestyneille 18–40 -vuotiaille Suomen kansalaisille. Palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen myös ulkomailla.

Vuonna 2012 Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun voittajia olivat Jani Koskinen (lääketiede), Jaakko Iisalo (liike-elämä ja talous) ja Lippo Mikola (liike-elämä ja talous)

Vuoden 2011 Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun voittajat Miia Kivipelto ja Riku Virtanen palkittiin Nuorkauppakamareiden Maailmankokouksessa Brysselissä 2011 arvostetulla The Outstanding Young Person of The World-palkinnolla. Lisätietoja palkinnosta www.nuorimenestyja.fi

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Ville Järvenpää, ville.jarvenpaa@jci.fi, puh. 040 511 8022

Kansallinen puheenjohtaja Henna Väätäinen, henna.vaatainen@jci.fi, puh. 0445106465

 

Suomen Nuorkauppakamarit ry on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. www.jci.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs