Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomen Leipuriliiton kutsu lehdistötilaisuuteen 13.8.2015

Suomen Leipuriliitto ry

Suomen Leipuriliiton kutsu lehdistötilaisuuteen 13.8.2015

Kutsu.
Julkaistu: 10.08.2015 klo 12:14
Julkaisija: Suomen Leipuriliitto ry

 

Suomen Leipuriliitto ry pitää 115. vuosikokouksensa ja kesäpäivänsä (Leipuripäivät) Helsingissä 14.8–16.8.2015. Leipuripäivät järjestetään yhteistyössä Etelä-Suomen Leipomoyrittäjät ry:n kanssa, joka on yksi Suomen Leipuriliitto ry:n 14 paikallisyhdistyksestä. Leipuriyrittäjiä perheineen ja yhteistyökumppaneineen saapuu vuosikokoukseen ja kesäpäiville yli 500.

Kutsumme teidät leipomoalan ajankohtaisia asioita käsittelevälle lehdistölounaalle
torstaina 13.8.2015 klo 13.00 Ekberg Extraan, Bulevardi 9 A, 2. krs, Helsinki.

Tilaisuudessa kerromme muun muassa monimuotoisen ja monipuolisen leipomoalan merkityksestä työpaikkojen ja hyvinvoinnin luojina, leipomotuotteiden tuonnin jatkuvasta kasvusta, tuonnin ollessa nykyisin jo viidenneksen leipomotuotemarkkinoista sekä siitä, että viimeksi mainitun vuoksi yhä useampi viljelijä, mylläri ja leipuri putoaa pois toimitusketjusta, millä on suora vaikutus työllisyyteen. Positiivinen uutinen on, että tänä syksynä on tulossa edellisiä vuosia runsaampi ruissato, jonka myötä suurin osa ruisleivistä leivotaan ensi vuonna kotimaisesta rukiista. Kerromme myös muista ajankohtaisista asioista.  

Paikalla ovat toimittajien kysymyksiin vastaamassa leipomoalan edustajina allekirjoittaneiden lisäksi Suomen Leipuriliiton hallituksen puheenjohtaja Jari Elonen (Elonen Oy Leipomo, Jämsä), valtuuskunnan puheenjohtaja Anders Bondén (Oy Ecce-Re Ab, Vöyri) sekä paikallinen yrittäjä Nina Ekberg-Tkaczick, (Oy Fredr. Edv. Ekberg Ab, Helsinki).

Suomen Leipuriliitto ry:n 115. vuosikokous pidetään lauantaina 15.8.2015 kello 9.30 hotelli Hilton Kalastajatorpalla, Merisalissa, Kalastajatorpantie 1, Helsinki.  Hotellissa järjestämme myös ammatillisen tavarantoimittajien näyttelyn lauantaina 15.8.2015 klo 10–16, johon olette myös tervetulleita. Näyttelyssä on mukana 40 näytteilleasettajaa.

Tilaisuudesta saatte mukaanne myös tuoksuvia tuliaisia. Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan lehdistötilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 12.8.2015, kati.sinda@leipuriliitto.fi tai 050-330 5661.

Tervetuloa!

Suomen Leipuriliitto ry              Etelä-Suomen Leipomoyrittäjät ry
Mika Väyrynen                          Juha Mattila  
toimitusjohtaja                          puheenjohtaja

Suomen Leipuriliitto ry on vuonna 1900 perustettu leipomoalan ammatinharjoittajien, yritysten ja henkilöiden toimialajärjestö, joka edistää jäsentensä ammatillisia ja taloudellisia etuja, leipomoalan yleisiä toimintaedellytyksiä, leipäkulttuuria, leipomoalan arvostusta ja yhteistoimintaa alalla sekä valvoo jäsentensä etuja työsuhteissa. Julkaisemme maamme ainoaa leipomoalan ammattilehteä, Leipuria.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs