Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomen Infront solmi kansainvälisen markkinointisopimuksen Teollisen muotoilun maailmanjärjestön (Icsid) kanssa

Infront Finland Oy

Suomen Infront solmi kansainvälisen markkinointisopimuksen Teollisen muotoilun maailmanjärjestön (Icsid) kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2012 klo 09:00
Julkaisija: Infront Finland Oy

Vähintään kaksivuotisen sopimuksen myötä Infront Finlandin vastuulle tulevat Icsidin yritysyhteistyöhankkeiden suunnittelu, koordinointi sekä myynti. Yksi näistä hankkeista on World Design Capital.

Infront Finland Oy solmi alkuvuodesta 2012 kansainvälisen sopimuksen Teollisen muotoilun maailmanjärjestön (Icsid) kanssa. Suomen Infrontille sopimus on ensimmäinen merkittävä kansainvälinen sopimus, jossa yritys toimii koko kansainvälisen projektin vetäjänä.

–      Helsingin toimistomme tulee koordinoimaan kaikkea Icsidin kansainvälistä markkinointiyhteistyötä. Sopimus on meille näytön paikka ja samalla hieno mahdollisuus luoda aivan uusia konsepteja yritysyhteistyön markkinointiin. Icsid on uudenlainen kokonaisuus myös koko kansainvälisen Infrontin asiakasportfoliossa, Jukka Kunnas Infront Finlandilta kertoo.

Sopimus rakentuu kahteen vaiheeseen, Icsidin yritysmarkkinoinnin strategiseen konsultointiin ja sitä seuraavaan, vähintään kahden vuoden mittaiseen myynti- ja toteutusvaiheeseen. Huhtikuussa alkaneen konsultointivaiheen tavoitteena on käydä läpi Icsidin tämän hetkinen hanke- ja tuoteportfolio sekä arvioida sen sisältö, toimivuus sekä nykytilanne. Lopputuloksena Icsidin yritysyhteistyölle rakennetaan kokonaan uudet yrityskonsepti- ja hyödyntämismallit.

–      WDC-hanke poislukien, yritysmarkkinointi on ­ Icsidille hyvin uusi ala. Meillä onkin nyt herkullinen mahdollisuus kehittää toimintaa lähes puhtaalta pöydältä. Seuraava World Design Capital -hakukierros käynnistyy jo syksyllä, joten meillä on tilaisuus myös viedä suunnitelmat saman tien konkretiaan, Kunnas jatkaa.

Osoitus Infront Suomen tehokkuudesta on muun muassa World Design Capital Helsinki 2012 -hankkeen onnistunut yritysmarkkinointi. Sekä rahallisten panostusten että mukaan lähteneiden yritysten määrä on aikaisempaa huomattavasti korkeampi.

–      Icsid on nyt valmis kartoittamaan strategisia vaihtoehtoja, joiden avulla voidaan luoda taloudellisesti vakaa pohja monipuolisen kansainvälisen projektiportfoliomme kasvulle, kertoo Dilki de Silva, Icsidin pääsihteeri. Icsidin yhteistyö Infrontin kanssa on merkittävä askel hallituksemme määrittelemässä prosessissa. Sen tarkoituksena on löytää rahoituskumppaneita, joiden avulla voimme laajentaa kapasiteettiamme ja varmistaa, että projektimme täyttävät tavoitteemme ja vastaavat ihanteitamme, sanoo de Silva.

Vuonna 2000 perustettu suurtapahtumien kaupalliseen konsultointiin keskittynyt Infront Finland on kuluvan vuoden aikana solminut useita merkittäviä tapahtumamarkkinointisopimuksia. Helsingin designpääkaupunkivuoden yritysmarkkinoinnin lisäksi Finland vastasi myös vuoden 2012 jääkiekon MM-kisojen sekä Yleisurheilun EM-kisojen yritysmarkkinoinnista Suomessa.  

Lisätietoja:

Jukka Kunnas, Infront Finland Oy, +358 400 613 012 tai jukka.kunnas@infrontsports.com

 

 

 

 

 


 

 

Liitetiedostot

Tietoa Infront Sports & Mediasta – www.infrontsports.fi

Infront Sports & Media, jonka pääkonttori sijaitsee Zugissa, Sveitsissä, on yksi maailman johtavista urheilumarkkinointikonserneista. Yritys tunnetaan korkeista toimitusstandardeistaan, ja sen palvelut kattavat onnistuneen urheilutapahtuman kaikki puolet aina mediaoikeuksista sponsoreihin, mediatuotantoon ja tapahtumajärjestämiseen.  Talviurheilulajien, jalkapallon ja muiden kesäurheilulajien avainpelaajana Infront on luonut pitkäkestoisen yhteistyökumppanuuden 120 oikeuksien omistajan sekä satojen sponsoreiden ja mediayhtiöiden kanssa. Meillä on 20 toimistossamme 10 eri maassa 500 kokenutta ja innokasta työntekijää, jotka vuosittain avustavat 3 300 huippuluokan urheilutapahtuman toteuttamisessa ympäri maailman.

Tietoa Infront Finlandista – www.infrontsports.com

Helsingissä sijaitseva tytäryhtiö Infront Finland on mukana useissa tärkeissä urheilu- ja kulttuuritapahtumissa Suomessa. Sen yhteistyö kansallisten lajiliittojen, kuten jääkiekko-, jalkapallo-, urheilu-, taitoluistelu- ja yleisurheiluliiton kanssa täydentää konsernin kansainvälistä yhteistyötä näiden urheilulajien kanssa. Infront Finlandilla on laajalti kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja -markkinoinnista. Yrityksellä oli merkittävä rooli Suomessa järjestettyjen vuoden 2012 jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen sekä yleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailujen toteuttamisessa. Infront Finlandilla on myös oikeudet hoitaa Suomen Olympiakomitean sponsorointiasioita. Infront Finland markkinoi myös Kansainvälisen hiihtoliiton alppihiihdon ja pohjoismaisten hiihtolajien Lahden, Kuopion, Rukan sekä Levin world cup-tapahtumia. Urheilun ulkopuolella Infront Finland edustaa Helsinkiä maailman design-pääkaupunkina World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden aikana.

Tietoa Teollisen muotoilun maailmanjärjestöstä (Icsid) - www.icsid.org     

Teollisen muotoilun maailmanjärjestö (Icsid) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka suojelee ja edistää ammattimaisen teollisen muotoilun etuja. Icsid perustettiin vuonna 1957, ja sen jäseninä on yli 50 maata. Järjestö toimii äänitorvena, jonka kautta sen jäsenet voivat ilmaista mielipiteitään ja tulla kuulluiksi kansainvälisellä areenalla. Alusta alkaen Icsid on jatkuvasti kehittänyt laajalle levittäytynyttä opiskelija- ja ammattilaisverkostoa, joka on omistautunut toimimaan teollisen muotoilun tunnustamisen, menestyksen ja kasvun puolesta. Ammatilliset yhdistykset, etujärjestöt, koulutuslaitokset, hallitusten elimet sekä yritykset luovat yhdessä laajan ja monipuolisen teollisen muotoilun koulutuksen ja kehityksen eturintaman.   

Tietoa World Design Capital® (WDC) -hankkeesta  - www.worlddesigncapital.com

Yksittäisiä saavutuksia muotoilun saralla huomioidaan useilla eri palkinnoilla, mutta World Design Capital -nimitys on ainutlaatuinen, sillä sen tarkoituksena on keskittyä laajemmin siihen, miten muotoilu vaikuttaa kaupunkitiloihin, talousjärjestelmiin sekä kansalaisiin. Nimitys tarjoaa erilaisen mahdollisuuden kaupungeille esitellä menestystään innovatiivisen muotoilun edistämisessä sekä tekijöiden houkuttelemisessa kaupunkiin. Se on myös mahdollisuus korostaa menestyksekkäitä kaupunkikuvan elävöittämisstrategioita. World Design Capital -hanketta organisoi Teollisen muotoilun maailmanjärjestö, joka hoitaa projektin päivittäisen toiminnan maailmanlaajuisessa muotoiluyhteisössä.

Aiempia muotoilun pääkaupunkeja ovat olleet mm. Torino (Italia) vuonna 2008 ja Soul (Etelä-Korea) vuonna 2010. Helsinki (Suomi) on vuoden 2012 World Design Capital, ja Kapkaupunki (Etelä-Afrikka) on nimitetty vuoden 2014 WDC-kaupungiksi. Vuoden 2016 WDC-nimityksen kilpailutusprosessi käynnistyy loppuvuodesta 2012.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs