Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomeen kaksi uutta vahvaa toimijaa turvallisuusalalle

Turvatiimi

Suomeen kaksi uutta vahvaa toimijaa turvallisuusalalle

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2016 klo 16:00
Julkaisija: Turvatiimi

Sector Alarmin pohjoismainen laajentumisstrategia etenee suunnitellusti. Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi G4S Suomen ja Sector Alarmin yrityskaupan 8.3.2016 ja yrityskauppa saatiin kokonaisuudessaan päätökseen 4.4.2016. ”Sector Alarmin nyt kokonaan omistamat Turvatiimi ja G4S Suomi muodostavat perustan kahdelle uudelle kilpailukykyiselle ja vahvalle toimijalle Suomen turvallisuusmarkkinoilla. Toinen keskittyy tulevaisuudessa yrityksille ja julkiselle puolelle suunnattuihin palveluihin ja toinen kuluttajille sekä pienyrityksille tarjottuihin palveluihin”, sanoo Sector Alarm Groupin toimitusjohtaja ja perustaja Jørgen Dahl. ”Koska nämä kaksi liiketoimintaa ovat erilaisia luonteeltaan ja liiketoimintamalliltaan, on selkeintä eriyttää toiminta kahteen erilliseen yhtiöön”, jatkaa Dahl.


Yrityksien ja julkisyhteisöiden palvelemiseen keskittyvä liiketoiminta tuottaa kokonaisvaltaisesti arvokuljetus- ja rahankuljetuspalveluita, turvallisuusteknisiä ratkaisuja sekä vartiointi- ja valvontapalveluita valtakunnallisesti 22 paikkakunnan verkostolla. Visiona on luoda vahva ja elinvoimainen palveluyhtiö, joka tarjoaa tehokkaasti ja modernisti laadukkaita turvallisuuspalveluita ja turvateknisiä ratkaisuja Suomessa.


”Uskomme, että asiakkaat tulevat hyötymään uuden ja vahvan toimijan kattavasta palveluvalikoimasta ja maanlaajuisesta verkostosta sekä toimivasta yhteistyöstä Ruotsin sisaryrityksen kanssa. Tuomme asiakkaidemme käyttöön henkilöstömme syvän turvallisuusalan osaamisen ja asiantuntemuksen eri toimialojen turvallisuuskysymyksissä. Tulemme jättämään Turvatiimin ja G4S Suomen nykymuodoissaan taakse integraation edetessä. Tarkoituksena on yhdistää yhtiöiden toimintoja ja tavoitella sekä operatiivista selkeyttä että synergiahyötyjä, mikä taas mahdollistaa kannattavan liiketoiminnan ja investoinnit tulevaisuuden kasvuun”, sanoo toimitusjohtaja Juha Murtopuro. Yhdistetyn liiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2015 noin 100m€ ja liiketoiminnoissa työskentelee noin 2500 vartiointi- ja turvallisuusalan sekä rahanhallinnan ammattilaista.

Samalla myös Sector Alarm Finland käynnistää toimintansa tarjoten Suomessa uudenlaisia turvallisuusratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille. Jo yli 410.000 tyytyväistä asiakasta Norjassa, Ruotsissa ja Irlannissa käyttävät näitä ratkaisuja päivittäin. Tämän liiketoiminnan perustana tulee olemaan sekä Turvatiimin että G4S Suomen olemassa olevat noin 15.000 kotitalous- ja pienyritysasiakasta. Tätä liiketoimintaa johtaa Mats Bengtsson, joka toimii myös Sector Alarm Groupin kaupallisena johtajana.

Lisätietoja
Turvatiimi ja G4S Suomi, Juha Murtopuro, juha.murtopuro@turvatiimi.fi, +358 40 4141 007
Turvatiimi ja G4S Suomi, Tiina Tanttu, tiina.tanttu@turvatiimi.fi, +358 40 776 7106
Sector Alarm Finland, Mats Bengtsson, mats.bengtsson@sectoralarm.com, +46 733 757 111

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs