Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomalaisesta tangosta juhlaraha vuonna 2017 - Juhlaraha lyödään suomalaisten valitsemasta tangokappaleesta

Suomen Rahapaja Oy

Suomalaisesta tangosta juhlaraha vuonna 2017 - Juhlaraha lyödään suomalaisten valitsemasta tangokappaleesta

Tiedote.
Julkaistu: 05.07.2016 klo 10:57
Julkaisija: Suomen Rahapaja Oy

Suomen Rahapaja lyö vuonna 2017 hopeisen juhlarahan suomalaisen tangon kunniaksi. Suomen Rahapaja ja Seinäjoen Tangomarkkinat järjestävät heinäkuussa 2016 äänestyksen, jossa kerätään suomalaisilta mielipidettä siitä, minkä tangokappaleen perusteella he haluavat juhlarahan suunniteltavan. Suomen Rahapajan juhlarahat lyödään valtiovarainministeriön päätöksellä Vantaalla.

Suomen Rahapajan juhlavuoden 2017 juhlarahat ovat mukana Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden Suomi 100 -ohjelmassa. Suomen Rahapajan viestintäjohtaja Henna Karjalainen kertoo, että suuren yleisön huomioivat uudenlaiset tavat toteuttaa juhlarahoja, sopivat hyvin juhlavuoden teemaan ”Yhdessä”.

”Odotamme, että huippusuosittujen Tangomarkkinoiden aikaan äänestyksemme tavoittaa monet suomalaiset ja pääsemme jatkamaan juhlarahadesignin suunnittelua äänestystuloksen perusteella," sanoo Henna Karjalainen.

"Tämä on vahva signaali Seinäjoen Tangomarkkinoille ja suomalaiselle tangolle, erityisesti kun itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta ensi vuonna. Juhlaraha symboloi suomalaisen tangon ainutlaatuisuutta sekä sen kulttuurisesti merkittävää osaa Suomen historiassa ja nykypäivässä," Seinäjoen Tangomarkkinoiden hallituksen puheenjohtaja, kauppaneuvos Kalle Lähdesmäki kertoo.

Äänestykseen voi osallistua 4.7.-14.8.2016 osoitteissa www.suomenrahapaja.fi ja www.tangomarkkinat.fi sekä Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Seinäjoen Tangomarkkinat 6. - 10.7.2016.

Lisätietoja:

Suomen Rahapaja Oy:

Henna Karjalainen

viestintäjohtaja

henna.karjalainen@mint.fi

+358 50 575 9197

 

Seinäjoen Tangomarkkinat Oy:

Kalle Lähdesmäki

hallituksen puheenjohtaja

kallejohannes.lahdesmaki@gmail.com

p. 0500 363 126

 

Martti Haapamäki

taiteellinen johtaja

martti.haapamaki@sen.fi

p. 0500 562 794

 

www.tangomarkkinat.fi

www.facebook.com/seinajoentangomarkkinat

 

Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2016 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs