Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomalainen mediaseurantapalvelu aloitti Keski-Euroopan valloituksensa Ranskasta

Koodiviidakko Oy

Suomalainen mediaseurantapalvelu aloitti Keski-Euroopan valloituksensa Ranskasta

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2016 klo 09:15
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Oululaisesta startupista kansainväliseksi markkinoinnin ja viestinnän palveluiden tarjoajaksi ponnistanut Koodiviidakko teki uuden aluevaltauksen keskiviikkona lanseeratessaan Ranskassa suomalaisen mediaseurantapalvelun ViidakkoMonitorin kansainvälisellä brändinimellä LianaMonitor.

ViidakkoMonitor on ainoa täysin suomalainen mediaseurantapalvelu. Se syntyi nykyisessä muodossaan tammikuussa 2016, kun Suomen johtava sosiaalisen median seurantapalvelu SomeMonitor ja mediaseuranta NewsEngine yhdistettiin. Sulautuessaan nämä palvelut muodostivat Suomen kattavimman ja käyttäjäystävällisimmän mediaseurantapalvelun, jonka suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon käytettävyyden helppous ja ketteryys. Tämä näkyy esimerkiksi erilaisten seurantojen luomisen nopeudessa sekä visuaalisissa raporteissa, jotka voi tilata myös sähköpostiiin. 

Uudistuneet palvelut on otettu hyvin vastaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. LianaMonitor julkaistiin Dubaissa ja Lähi-Idässä keväällä 2016. Vuoden 2016 aikana palvelu julkaistaan vielä Saksassa sekä Hongkongissa. 

“LianaMonitor on sekä tekniikaltaan että käytettävyydeltään markkinoiden kokonaisvaltaisimpia ja helppokäyttöisimpiä ratkaisuja”, kertoo Koodiviidakon toimitusjohtaja Samuli Tursas. Palvelun ydinidea on tarjota yrityksille mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti keskustelua mediassa sekä reagoida siihen nopeasti. LianaMonitor tukee myös markkinoinnin ja viestinnän suunnittelua mahdollistamalla trendien ja viestien vaikuttavuuden ketterän seurannan ja raportoinnin. ViidakkoMonitor toimii myös yhdessä lehdistötiedotteiden jakelupalvelujen kanssa. Sen avulla voi lehdistötiedotteiden vaikutusta seurata lähetyshetkestä alkaen. 

Koodiviidakko on viime vuosina panostanut voimakkaasti kotimaan markkinoiden lisäksi kansainvälistymiseen. Yrityksen palveluita käytetään jo yli 30 maassa ja asiakkaita palvellaan kuudesta maasta käsin. 

Lisätietoa ViidakkoMonitorista ja PR Cloud -tuoteperheistä: 

http://www.prcloud.fi 

Lisätietoja:

Samuli Tursas
Toimitusjohtaja
Koodiviidakko Oy
+358 40 513 5890
samuli.tursas@viidakko.fi

Liitetiedostot

Koodiviidakko Oy on Suomen suurin digitaalisiin markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys. Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012. Lisäksi yhtiö on sijoittunut teknologiayritysten kasvua mittaavalle Deloitte Technology Fast 50 -listalle jo kuutena vuotena peräkkäin. Yhtiön kansainväliset Liana Technologies -brändillä toimivat toimistot ovat Helsingissä, Dubaissa, Pariisissa, Hampurissa, Münchenissä, Tukholmassa ja Hongkongissa. Pääkonttori ja tuotekehitys ovat Oulussa. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs