Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Sultrade luottaa toimitusketjuratkaisunsa Postille

Posti Group

Sultrade luottaa toimitusketjuratkaisunsa Postille

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2016 klo 15:00
Julkaisija: Posti Group

Posti ja Sultrade ovat tehneet mittavan yhteistyösopimuksen toimitusketjuratkaisuista kattaen varasto-, kuljetus- ja verkkokauppalogistiikkapalvelut. Yhteistyön myötä 20 henkilöä siirtyy Postille 1.2.2016.

Suomalaisen Transmeri Group perheyhtiön omistama Oy Sultrade Ltd toimii urheilu- ja lifestyletuotemerkkien maahantuojana, valmistajana ja markkinoijana. Yhtiö edustaa useita urheilumaailman huippumerkkejä kuten Catmandoo, New Balance, Umbro, Craft, Easton Hockey, The North Face, Timberland, Hestra, Select, Mikasa ja Speedo Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Venäjällä.

Markkinoiden muutos edellyttää joustavia toimintamalleja

Postin tarjoamat varasto-, kuljetus- ja verkkokauppalogistiikan ratkaisut tukevat saumattomasti Sultraden nykyistä ja muuttuvaa liiketoimintaa. Posti operoi alkuvuoden Sultraden omassa varastossa Espoossa, kesällä logistiikkatoiminta siirtyy Postin varastoon. Tällä toimintamallilla Sultrade pystyy palvelemaan kaikkia asiakkaitaan tehokkaammin ja joustavammin Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

- Sultraden laaja brändivalikoima, tuotteiden erikoisvaatimukset ja asiakkaiden vaatimat tarkat ja nopeat toimitukset vaativat osaavan logistisen kumppanin, joka vapauttaa meiltä aikaa ja pääomaa ydinliiketoimintamme käyttöön. Valitsimme kumppaniksemme Postin, joka pystyy ainoana toimijana Suomessa tarjoamaan meidän tarpeisiimme sopivan, tehokkaan ja skaalautuvan kokonaistoimitusketjuratkaisun, sanoo Sultraden toimitusjohtaja Risto Salo.

- Toivotan uudet postilaiset tervetulleeksi taloomme. Logistiikka on Postin ydinliiketoimintaa. Olemme investoineet vahvasti logistiikan teknologiaan, automaatioon ja tietojärjestelmiin. Henkilöstömme osaaminen on logistiikka-alan huippua ja näillä voimavaroilla mahdollistamme asiakkaan menestymisen, sanoo Toimitusketjuratkaisut-yksikön johtaja Harri Kämppä Postista.

Posti on toiminut kaikilla toimitusketjun osa-alueilla pitkään. Markkinajohtajuus paketti- ja varastopalveluissa sekä koko maan kattavat, nopeat kuljetusratkaisut tuovat Postin asiakkaille logistisen etulyöntiaseman. Postin pakettiautomaatit ovat yhä suositumpia verkkokauppaostosten noutopaikkoja ja vakiinnuttaneet asemansa osana verkkokauppojen toimitustapoja.

Lisätietoja medialle

Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366, ma-pe klo 9.00-16.30

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 1 859 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 23 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs