Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Strålfors ostaa Enfon tulostuspalvelutuotannon

Strålfors

Strålfors ostaa Enfon tulostuspalvelutuotannon

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2015 klo 14:00
Julkaisija: Strålfors

Strålfors Oy on solminut ulkoistussopimuksen Enfo Zender Oy:n kanssa 18.2.2015. Sopimuksen mukaan Enfon tulostuspalvelutuotannon toiminnot ja sen henkilökunta siirtyvät Strålforsille.

Ulkoistamisen taustalla on Strålforsin ja Enfon pitkään jatkunut yhteistyö neliväritulostuksessa. Osana Strålforsin strategiaa on markkinaosuuden kasvattaminen viestinvälitysmarkkinassa. Tämä ulkoistussopimus tukee Strålforsin tavoitetta olla Pohjoismaiden johtava älykkäiden viestinvälitysratkaisuiden toimittaja.

Sopimuksen myötä kyseiseen toimintaan kuuluvat kymmenen Enfon työntekijää siirtyvät Strålforsille.

”Tämä liiketoimintakauppa on Strålforsille strategisesti erittäin tärkeä. Olemme tehneet erinomaista yhteistyötä Enfon kanssa jo vuosia, joten olemme iloisia voidessamme laajentaa kumppanuuttamme. Vaikka fyysisen viestinnän markkina pienenee, on Strålfors tehnyt strategisen päätöksen panostaa laadukkaisiin tulostuspalveluihin jatkossakin”, kertoo toimitusjohtaja Johanna Starck Strålfors Oy:stä.

Seitsemässä Euroopan maassa toimivan Strålforsin omistaja on PostNord AB, joka on Pohjoismaiden suurimpia viestintä- ja logistiikkaratkaisuja tarjoava konserni. Strålfors Oy:llä on Suomessa 70 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 19 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

Johanna Starck, toimitusjohtaja, Strålfors Oy, puh. 0400 996 608, johanna.starck@stralfors.fi

 

 

Strålfors

Strålfors Oy on osa PostNord -konsernia. Strålfors kehittää ja tarjoaa viestintäratkaisuja, joiden avulla yritykset, joilla on paljon asiakkaita, voivat uudella tavalla rakentaa henkilökohtaisempia sekä vahvempia asiakassuhteita. Olemme oivaltaneet viestinnän merkityksen ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden toimia yhtenäisesti ja keskustella samaa kieltä – asiakkaan kieltä. Kun huomioimme viestinnässä vastaanottajan, pystymme aina saavuttamaan hyvän lopputuloksen, olipa viestinnän kanava fyysinen tai elektroninen. Strålfors-konsernin liikevaihto on 2,6 miljardia Ruotsin kruunua ja meitä on noin 1500 työntekijää seitsemässä Euroopan  maassa. www.stralfors.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs