Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Stora Enson Inkeroisten kartonkitehdas ja Earthpac Oy tekivät sopimuksen Inkeroisten Kartonkitehtaan pakkauslavahuollosta

Earthpac Oy

Stora Enson Inkeroisten kartonkitehdas ja Earthpac Oy tekivät sopimuksen Inkeroisten Kartonkitehtaan pakkauslavahuollosta

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2013 klo 13:00
Julkaisija: Earthpac Oy

Earthpac tarjoaa uusia työpaikkoja alueella. Voikkaan tehtaaseen tulee 10 – 13 uutta työpaikkaa

Earthpac Oy tulee vastaamaan Inkeroisissa sijaitsevan Stora Enson kartonkitehtaan kuormalavahuollosta seuraavan viiden vuoden ajan. Earthpac Oy on investoinut merkittävästi uuteen tehtaaseen Voikkaalla. Moderni ja nykyaikainen pakkauslavatehdas on suunniteltu erityisesti alueen paperi- ja kartonkiteollisuuden arkittamoiden palveluun. Tehdas työllistää nyt 11 henkilöä, joten sopimuksen myötä työpaikkojen määrä tulee kaksinkertaistumaan.

Stora Enson Inkeroisten kartonkitehdas hakee sopimuksella lisää joustavuutta ja kustannustehokkuutta toimintaansa. ”Earthpac on meille uusi, mutta tunnettu yhteistyökumppani, jonka kanssa olemme sitoutuneet pitkäaikaiseen sopimukseen pakkauslavahuollosta. Toimitusvarmuus ja laatu ovat joustavan toiminnan ohella niitä asioita, joihin tulemme panostamaan”, Inkeroisten Kartonkitehtaan johtaja Taisto Nevalainen kertoo.

Earthpac Oy on perustanut uuden tehtaan ja kehittänyt uutta teknologiaa alalle

Earthpac on investoinut täysin uutta teknologiaa pakkauslavavalmistukseen Voikkaalle ja on tehostanut valmistusmenetelmiään merkittävästi. ”Vain tällä tavoin investoimalla pystymme varmistamaan paitsi ensiluokkaisen asiakaspalvelun ja kannattavan toiminnan lähtökohdat. Toimialan kilpailu on varsin kovaa ja vain oikeilla investoinneilla, hyvällä ja joustavalla palvelulla voimme pärjätä tässä alati muuttuvassa maailmassa. Voikkaan tehtaamme on nyt vakiinnuttanut asemansa alueen pakkaustoimijana ja toivomme edelleen että voisimme palvella alueen muitakin pakkaavia asiakkaita ePac pakkauspalvelullamme”, toteaa Earthpac Oy:n toimitusjohtaja Samuli Vanhala.

 

Lisätietoja:

Stora Enso Ingerois Oy, johtaja Taisto Nevalainen taisto.nevalainen@storaenso.com GSM:040 5032529

Earthpac Oy, toimitusjohtaja Samuli Vanhala samuli.vanhala@earth-pac.com GSM: 044 7888 409

 

Earthpac Oy on vuonna 1995 perustettu pakkausalan yritys. Valmistamme, markkinoimme ja jakelemme vuosittain noin 2,5 miljoonaa kuljetuspakkausta. Earthpac Oy:n laaja tuotevalikoima käsittää pakkauslavat, kaulukset ja muut puupakkaukset, sekä yleisimmin käytetyt kuljetuspakkaamisen aaltopahvi-, kartonki- ja muoviratkaisut. Earthpacin henkilöstöön kuuluu tällä hetkellä noin 50 työntekijää ja sen kapasiteetti on n. 3 miljoonaa kuljetuspakkausta. Yhtiön toimipaikat ovat Haapajärvellä, Äänekoskella, Lieksassa, Småböndersissä, Voikkaalla ja Lodingenissä Norjassa.

Stora Enso Anjalankosken tehtaat on tehdaskokonaisuus, johon kuuluvat Anjalan Paperitehdas ja Inkeroisten Kartonkitehdas. Anjalankosken tehtailla valmistetaan hiokepitoisia painopapereita ja taivekartonkia. Anjalan Paperitehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 ja Inkeroisten Kartonkitehtaan 245 000 tonnia. Stora Enso Anjalankosken tehtaiden palveluksessa on noin 580 henkeä.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs