Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Stonesoft aloitti uuden aikakauden

Stonesoft

Stonesoft aloitti uuden aikakauden

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2013 klo 10:50
Julkaisija: Stonesoft

 

Helsinki 9.8.2013 – Kyberturvallisuusyhtiö Stonesoft Oyj:n merkittävin uutinen toisen vuosineljänneksen aikana oli yhdistymissopimus yhdysvaltalaisen tietoturvayhtiön McAfeen kanssa. Vuoden 2013 toisen neljänneksen liikevaihto laski 5 % viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja oli 8,6 MEUR. Tuotemyynti laski 12 % verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon ja oli 4,8 MEUR. Liiketulos oli -7,8 MEUR.

Stonesoft ja McAfee, Inc. sopivat yhdistävänsä liiketoimintansa. McAfee Suomi Funding LLC, joka on McAfeen sisaryhtiö ja Intel Corporationin välillisesti kokonaan omistama tytäryhtiö, teki vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksen kaikista Stonesoftin liikkeeseen laskemista osakkeista ja optio-oikeuksista.

15.7. McAfee ilmoitti omistavansa noin 97,93 prosenttia kaikista Stonesoftin osakkeista ja äänistä. McAfee on käynnistänyt jäljellä olevia Stonesoftin osakkeita koskevan osakeyhtiölain mukaisen vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyn. Stonesoft Oyj tulee todennäköisesti poistumaan NASDAQ OMX Helsinki -pörssistä arviolta vuoden 2013 aikana.

”Stonesoftin ja McAfeen yhdistymisen myötä asiakkaamme hyötyvät McAfeen maailmanlaajuisesta edustuksesta, yli 2 200 työntekijän myyntiorganisaatiosta, alan parhaasta uhkatutkimuksesta sekä teknologiasynergioista. Yhdessä uskomme pystyvämme tarjoamaan asiakkaillemme maailmanluokan tuotevalikoiman maailmanluokan tuella. Stonesoftin fyysiset, ohjelmistopohjaiset ja virtuaaliset tietoturvateknologiat takaavat asiakkaille korkean suorituskyvyn ratkaisut ja mahdollisuuden mukautua joustavasti kasvaviin liiketoiminta- ja uhkaympäristön muutoksiin nyt ja tulevaisuudessa”, sanoo Stonesoftin toimitusjohtaja Ilkka Hiidenheimo.

”Viimeaikaisten tapahtumien myötä korkealaatuisen tietoturvan tarve on kasvanut entisestään ja uskomme, että tämä tulee edelleen näkymään vahvasti tietoturvaratkaisujen myynnissä”, Hiidenheimo toteaa.

 

Lisätietoja:

Ilkka Hiidenheimo

Toimitusjohtaja
Stonesoft Oyj

Puh. (09) 476 711

Sähköposti: ilkka.hiidenheimo(@)stonesoft.com

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä kyberturvallisuusratkaisuja, jotka tehostavat tietoturvan hallintaa ja varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiön ratkaisut on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille, jotka tarvitsevat dynaamista tietoturvaa nopeasti kehittyviä kyberuhkia vastaan.

Stonesoftin tuotetarjonta perustuu kokonaisvaltaiseen Security Engine -ohjelmistoalustaan, joka tukee Stonesoftin seuraavan sukupolven palomuuri-, tunkeutumisen- ja evaasionesto- sekä SSL VPN-ratkaisuja. Stonesoft Management Center -hallintatyökalu tarjoaa edistyksellistä tilannetietoisuutta sekä kustannussäästöjä. Stonesoft on jo pitkään tutkinut kyberrikoksissa ja kohdennetuissa verkkohyökkäyksissä käytettäviä kehittyneitä evaasiotekniikoita (AET).

Stonesoftin asiakkaina on yli 6 500 keskisuurta ja suurta organisaatiota ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus alhaisten kokonaiskustannusten, joustavan lisensointimallin ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lisätietoja: www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs