Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Stonel Oy kasvaa avaamalla tehtaan Puolaan, samalla vaihtuu nimi

Stofix Oy

Stonel Oy kasvaa avaamalla tehtaan Puolaan, samalla vaihtuu nimi

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2015 klo 09:45
Julkaisija: Stofix Oy

Suomalainen Stonel Oy laajentaa toimintaansa voimakkaasti kansainvälisille markkinoille. Yritys perustaa tehtaan Puolaan vastatakseen kasvavaan kysyntään Keski-Euroopan markkinoilla. Laajentumisen yhteydessä yritys vaihtaa nimensä Stofix Oy:ksi.

Uusi tehdas palvelee Keski-Euroopan ja kaukokohteiden tilauksia

Puolan tehdas avautuu Poznaniin ja työllistää siellä vuoden loppuun mennessä n. 20henkeä. Lisäksi uusia työpaikkoja syntyy myös yrityksen myyntiin niin Suomessa kuin ulkomailla. Tuotannon käynnistyminen Puolassa ei vaikuta Suomen Oulaisissa toimivan tehtaan töihin. Suomen tehdas palvelee edelleen kotimaan ja Pohjoismaiden asiakkaita entiseen tapaan.

”Erityisesti Keski-Euroopassa rakennetaan paljon tiilijulkisivuja ja tiiliarkkitehtuurista uskalletaan ottaa enemmän irti. Silti halutaan rakentaa entistä kustannustehokkaammin ja kestävämmin”, kertoo toimitusjohtaja Samuli Tiirola. ”Kehitys on nostanut Stofixin tuulettuvan, aidosta tiilistä valmistetun tiililaattaratkaisun kysyntää koko ajan. Nyt on aika iskeä uusi vaihde päälle.”

Kansainvälinen Stofix-nimi käyttöön koko konsernissa

Toiminnan kasvu tuo muutoksia myös yrityksen nimeen Suomessa. ”Olemme käyttäneet Stofix-nimeä kansainvälisesti jo vuosia. Selkiyttääksemme viestintäämme otamme nimen käyttöön myös Suomessa. Vanha Stonel-nimi jää pois käytöstä maaliskuun aikana”, Tiirola toteaa.

Stofix Oy pähkinänkuoressa

Stofix Oy on 1993 perustettu suomalainen tiiliverhouksiin erikoistunut yritys. Yritys suunnittelee ja valmistaa tiiliverhouksen asennusvalmiiksi tehdasolosuhteissa, jonka jälkeen tiililaatat kiinnitetään seinälle. Yrityksellä on toimintaa Suomen ja Puolan lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Iso-Britanniassa sekä Pohjois-Amerikassa. 

Lisätiedot ja haastattelut

Samuli Tiirola
toimitusjohtaja
puh. +358 40 563 6569
samuli.tiirola@stofix.com

Jarkko Lasanen
kansainvälisen liiketoiminnan johtaja
puh. +358 400 270650
jarkko.lasanen@stofix.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs