Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Stefan Zilliacus Coromaticin toimitusjohtajaksi

Coromatic Oy

Stefan Zilliacus Coromaticin toimitusjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2014 klo 10:05
Julkaisija: Coromatic Oy

Kriittisten järjestelmien toimintojen varmistaja ja konesalitoimittaja Coromatic Oy hakee Suomessa edelleen nopeaa kasvua. Tätä kasvua toimitusjohtajana on kutsuttu tukemaan Stefan Zilliacus. Hänellä on pitkä ura ICT-alalla. Hän muun muassa perusti Symantecin Suomen yhtiön ja toimi sen toimitusjohtajana yli 13 vuotta. Hän tekee nyt paluun työelämään runsaan vuoden tauon jälkeen.

 

- Kiinnostuin heti tästä johtotehtävästä ja toimialasta, jolla on kysyntää ja huimat kasvumahdollisuudet. Coromaticin strategia ja tapa toimia kriittisten järjestelmien ja konesalien toimittajana sekä ylläpitäjänä on Suomessa aivan ainutlaatuinen, Zilliacus sanoo.

 

Zilliacus aloitti Coromaticin toimitusjohtajana ja Coromatic Groupin johtoryhmässä 1.11.2014 ja hän keskittyy tehtävässään Coromaticin uuden strategian jalkauttamiseen ja kasvutavoitteiden saavuttamiseen Suomessa. Coromatic Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2011 asti ja on jo hankkinut asiakkaikseen runsaat kaksi sataa Suomessa toimivaa yritystä. Coromatic Oy on osa pohjoismaista Coromatic Groupia, jonka liikevaihto vuonna 2013 oli noin 120 miljoonaa euroa.

 

- Tänä vuonna Coromaticin liikevaihto kasvaa Suomessa noin 40% viime vuoteen nähden. Olemme iloisia, että Stefan Zilliacus otti tämän tehtävän vastaan ja uskomme hänen vahvan johtamiskokemuksensa vievän yrityksen seuraavalle tasolle, kertoo Coromatic Groupin CEO Anders Tollsten.

 

Lisätiedot:

 

Managing Director                                      CEO

Stefan Zilliacus                                         Anders Tollsten
Coromatic Oy                                           Coromatic Group

Puh. +358 50 360 0151                             Tel. +46 70 478 0226

stefan.zilliacus@coromatic.fi                       anders.tollsten@coromatic.com

 

Coromatic Oy                                             Coromatic Group

Liitetiedostot

Coromatic lyhyesti:

Coromatic konserni on markkinajohtaja pohjoismaissa liiketoiminnan jatkuvuuden ja toimintakriittisten tilojen turvaamisessa. Konsernin asiantuntemus kokonaisratkaisujen toimittajana sisältää konesalien, palvelinhuoneiden, luotettavan virransyötön ja tietoliikennekaapelien infrastruktuurin sekä niihin liittyvät palvelut. Suurimmat omistajat ovat yrityksen johto ja työntekijät yhdessä pääomasijoittaja EQT:n kanssa.

Coromatic konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 1,2 miljardia SEK.  Konsernissa on 350 työntekijää 15 pohjoismaissa toimipisteessä ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs