Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Sormenjäljellä MobilePayhyn ja Danske Bankin mobiilipankkiin

Danske Bank

Sormenjäljellä MobilePayhyn ja Danske Bankin mobiilipankkiin

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2015 klo 12:16
Julkaisija: Danske Bank

Rahan lähettämisen, pyytämisen ja laskun jakamisen voi nyt hoitaa MobilePaylla alusta loppuun sormenjäljellä tunnistettuna.  Myös Danske Bankin mobiilipankkiin voi kirjautua sormenjäljellä.  

Kaikkien pankkien asiakkaiden käytössä oleva MobilePay on ensimmäinen mobiilipalvelu Suomessa, jolla rahan lähettämisen, pyytämisen ja laskun jakamisen voi hoitaa alusta loppuun sormenjäljellä tunnistettuna.

- Sormenjäljellä tunnistautuminen on helppoa, nopeaa ja turvallista, mikä tekee rahan siirtämisen MobilePaylla entistä vaivattomammaksi. Turvallisuusnäkökulmasta sormenjälki on yhtä lailla vahva ja hyvä tunnistautumistapa kuin niiden vaihtoehtona edelleen tarjottavat numeroihin perustuvat tunnusluvutkin, sanoo johtaja Ari Häll Danske Bankin liiketoiminnan kehittämisestä.

MobilePay-palvelun kaikkien pankkien asiakkaille Suomessa tarjoaa Danske Bank.

Myös mobiilipankkiin sormenjäljellä

Sormenjälki korvaa asiakkaan niin halutessa myös Danske Bankin mobiilipankissa numerosalasanan, jolla asiakas kirjautuu palveluun. Näin tilitietojen katseluun ja rahansiirtoihin omien tilien välillä ei tarvita numerosalasanoja lainkaan. Vaihtuva turvakortin tunnusluku pitää kuitenkin näppäillä, jos haluaa maksaa laskun, siirtää rahaa muulle kuin omalle tilille tai tehdä esim. sijoitustoimeksiannon.

Sormenjälkitunnistautumisen saa käyttöön lataamalla sovelluskaupasta uusimman version MobilePaysta ja Danske Bankin mobiilipankista. Uusi tunnistustapa (Touch ID) toimii iPhone-puhelimissa (5S tai uudempi); Android-puhelimiin se saadaan seuraavassa vaiheessa.

Sormenjäljellä tunnistautumisen käyttöönotto on helppoa mutta vapaaehtoista – asiakkaan niin halutessa hän voi jatkossakin kirjautua palveluihin myös perinteisesti numerotunnuksella.

Lisätietoja:
johtaja Ari Häll, Danske Bank Suomi, puh. 040 061 6884

Danske Bank on Pohjoismaiden johtavia pankkikonserneja, joka palvelee henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaita 15 maassa. Suomessa tuotamme asiakaslähtöisiä pankkiratkaisuja noin miljoonan asiakkaamme tarpeisiin. Danske Bankilla on erinomainen kansainvälinen asiantuntijaverkosto ja olemme modernien mobiili- ja tablettipankkipalvelujen edelläkävijä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs