Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » SoMePitching.com – verkossa käytävä startup-yritysten liikeideakilpailu ratkesi Kassi-palvelun voittoon

SoMePitching ry

SoMePitching.com – verkossa käytävä startup-yritysten liikeideakilpailu ratkesi Kassi-palvelun voittoon

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2011 klo 09:45
Julkaisija: SoMePitching ry

Sosiaalisen median välityksellä internetissä maalis-huhtikuun aikana käyty liikeideakilpailu SoMePitching.com on ratkennut. Kilpailun voittajaksi selviytyi Kassi. Kassi on online-palvelu, jonka kautta voidaan paikallisesti vaihtaa tuotteita tai palveluksia, sekä järjestää yhteiskuljetuksia, ja tällä tavoin vähennetään tarvetta ostaa tavaroita ja palveluja yhteisön ulkopuolelta. Palvelun käyttö tarjoaa monia etuja, sillä se säästää paitsi aikaa ja rahaa, myös ympäristöä. Ensimmäinen Kassi-yhteisö on tällä hetkellä jo toiminnassa Aalto-yliopiston kampusalueella. Kilpailussa toiselle sijalle sijoittui Spektikor Oy, ja kolmannelle Vibsolas Oy. Yleisön suosikki oli puolestaan Existence Ky. Kilpailun voittajan alkutaivalta tullaan seuraamaan tiivisti www.somepitching.com-sivustolla.

Kilpailun taustalla on ollut viisi kokenutta yrittäjää sekä sosiaalisen median ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista, jotka haluavat auttaa toimintansa alkuvaiheessa olevia yrityksiä ja rahoittajia kohtaamaan toisensa paremmin ja näin nopeuttaa ideoiden jalostumista tuottavaksi liiketoiminnaksi. Tämän ajatuksen pohjalta he perustivat SoMePitching–yhdistyksen, joka toimii SoMePitching–kilpailun (Social Media Pitching) taustavoimana.

SoMePitching ry:n hallituksen puheenjohtaja Tom Laineen mukaan edellä mainituissa tavoitteissa on onnistuttu hyvin, sillä kaikki kilpailijat ovat saaneet palautetta sekä suurelta yleisöltä että tuomaristolta ja sijoittajilta, kun heidän liikeideaansa esittelevä video on ollut kaikkien nähtävillä internetissä. ”Erityisesti on syytä korostaa SoMePitching.com-kilpailun yleisöaspektia eli kuluttajien ja potentiaalisten ostajien mahdollisuutta kommentoida esitettyjä ideoita, sillä tätä optiota ei muissa liikeideakilpailuissa ole”, Laine toteaa ja jatkaa, että tämä aspekti tullaan säilyttämään olennaisena osana kilpailua jatkossakin.

Kilpailu järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa, ja tulevaisuudessa se tullaan järjestämään säännöllisesti kolme kertaa vuodessa. Kilpailun konsepti on jatkuvan kehitystyön alla sekä sisällöllisesti että maantieteellisen levinneisyyden osalta; jatkossa tavoitteena on kansainvälisyys niin kilpailijoissa kuin tuomareissakin. Mahdollisia laajenemissuuntia kilpailulle ovat muun muassa Venäjä ja Baltian maat. Kilpailun järjestäjät etsivät jatkuvasti uusia yhteistyötahoja kilpailun kehittämiseksi.

Lisätietoja:
SoMePitching ry:n hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja Tom Laine GSM 0400 296 196,
E-mail tom.laine@somepitching.com. www.somepitching.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs