Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » SomePitching.com – verkossa käytävä startup-yritysten liikeideakilpailu käynnistyy nyt toisen kerran

SoMePitching ry

SomePitching.com – verkossa käytävä startup-yritysten liikeideakilpailu käynnistyy nyt toisen kerran

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2011 klo 10:14
Julkaisija: SoMePitching ry

Perjantaina 16.9.2011 avataan virallisesti nyt toista kertaa järjestettävä SomePitching.com- liikeideakilpailu, joka esittelee yleisölle ja sijoittajille uusia potentiaalisia yrityksiä ja ideoita uudella tavalla. Kilpailu käydään täysin internetissä ja liikeideoiden arvioinnissa hyödynnetään yleisöä ja sosiaalista mediaa. Kilpailuun osallistuvat tiimit tekevät ideastaan korkeintaan kahden minuutin pituisen esittely- eli pitchausvideon, joka ladataan kilpailun sivustolle yleisön ja laajan asiantuntijatuomariston arvioitavaksi.

4 kokenutta yrittäjää sekä sosiaalisen median ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista haluavat auttaa toimintansa alkuvaiheessa olevia yrityksiä ja rahoittajia kohtaamaan toisensa paremmin ja näin nopeuttaa ideoiden jalostumista tuottavaksi liiketoiminnaksi. Tämän ajatuksen pohjalta syntyi SomePitching.com -kilpailu, jonka taustavoimana toimii SomePitching ry. Osa kilpailun tuomaristosta ja sponsoreista on jo julkistettu ja ne ovat nähtävissä kilpailun www-sivustolla: lisää tullaan julkistamaan aivan lähitulevaisuudessa. Tällä kertaa tuomaristossa ovat muun muassa sarjayrittäjä, vuoden 2010 IT-vaikuttaja Taneli Tikka ja Angry Birds –mobiilipelistään tunnetun peliyhtiön Rovio Mobilen markkinointijohtaja Peter Vesterbacka.

Kilpailuun rekisteröityminen alkaa 16.9., ja itse kilpailu 17.10. Kilpailun kesto on kaksi viikkoa. Ensimmäisen viikon aikana yleisö äänestää kaikista kilpailuun jätetyistä esittelyvideoista 10 parasta, jotka pääsevät finaaliin. Toisella viikolla valitaan voittaja yleisön ja kutsutuista asiantuntijoista koostuvan tuomariston yhteistyön tuloksena. Kilpailun palkintona on erityisesti alkaville yrityksille suunnattuja tuotteita ja palveluja sekä asiantuntija-apua liikeidean jatkokehittelyyn; muun muassa henkilökohtainen sparraussessio sarjayrittäjä Taneli Tikan kanssa.

Kilpailuun osallistuminen tarjoaa selkeitä etuja kaikille osapuolille. Kilpailijat saavat palautetta ideastaan ja sen kaupallisesta potentiaalista sekä potentiaalisilta asiakkailtaan että asiantuntijoilta; sijoittajat puolestaan tietoa osallistuvista startup-yrityksistä ja suuren yleisön reaktioista niiden esittämiin ideoihin äänestyskäyttäytymisen muodossa. Suuren yleisön mielipide antaa lisäksi osviittaa sijoittajille sijoituspäätöksen tekemisessä. Kaikilla äänestäneillä on puolestaan mahdollisuus voittaa laadukkaita palkintoja.

Kilpailun virallisena kielenä on englanti, ja tavoitteena on jatkossa kansainvälisyys niin kilpailijoissa kuin tuomareissakin.

 

Lisätietoja:

SomePitching ry:n hallituksen puheenjohtaja, HC Services Oy:n toimitusjohtaja ja sosiaalisen median asiantuntija Tom Laine GSM 0400 296 196, E-mail tom.laine@somehow.fi, www.somepitching.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs