Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » SOK:n pääjohtaja Kuisma Niemi: Nuoret haluavat olla ylpeitä omasta työpaikastaan

Suomalaisen Työn Liitto

SOK:n pääjohtaja Kuisma Niemi: Nuoret haluavat olla ylpeitä omasta työpaikastaan

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2013 klo 17:53
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

- Nuoret arvostavat mielekästä työtä, työpaikan arvoja ja omasta työpaikasta halutaan olla ylpeitä, sanoi SOK:n pääjohtaja ja Suomalaisen Työn Liiton valtuuston puheenjohtaja Kuisma Niemelä puheenvuorossaan Suomalaisen työn tulevaisuus -seminaarissa Finlandiatalossa tiistaina Helsingissä.

Palveluala on ihmisten ala ja teknologian kehitys vapauttaa ihmisiä asiakaspalveluihin ja helpottaa työajan hallintaa. Uusi sukupolvi muuttaa suomalaista työelämää ja monikulttuurisuus synnyttää uusia mahdollisuuksia.

- Suomalaisen Työn Liitto on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja SOK työllistää 7000 kesätyöntekijää sekä 6000 harjoittelijaa, Kuisma Niemelä sanoi.

Nuoret työntekijät ovat velvollisuudentuntoisia

- Kansallinen nuorisotutkimus 2011 kertoo, että 74 prosenttia nuorista toivoo yrityksiltä muitakin kuin taloudellisiin asioihin liittyviä tavoitteita, sanoi 15/30 Reseach tutkimuslaitoksen kehitysjohtaja Mikko Ampuja puheenvuorossaan.

Velvollisuudentuntoisuus ja mielihyvä hallitsevat nuorten arvoja voimakkaasti. Tuntumassa tulevat yhteiskunnallinen järjestys ja yhteiset säännöt.

- Suomalaisuus merkitsee nuorille laatua, terveellisyyttä ja puhtautta, luotettavuutta, eettisyyttä ja työllistävyyttä, Mikko Ampuja kertoi nuorisotutkimuksen tuloksista puheenvuorossaan Unelmoitu Suomessa – nuoret, arvot ja suomalainen työ.

Tulevaisuuden suomalaisessa työssä kasvussa ovat innovatiivisuus, luovuus, eettisyys, asiakaslähtöisyys, tehokkuus, taloudellinen kannattavuus ja eniten kestävän kehityksen mukainen työ Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan.

- Työelämä polarisoituu ja työnteon rakenteita sekä kulttuuria tulee uudistaa vastaamaan työntekijöiden ja asiakkaiden arvoja. Suomalaisen Työn Liitto toimii rohkeasti ja ennakkoluulottomasti suomalaisen työn puolesta, sanoi Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.


Lisätiedot: Suomalaisen Työn Liitto, toimitusjohtaja Tero Lausala, 050-407 2623, tero.lausala@avainlippu.fi,
tutkimuspäällikkö Jokke Eljaala, 050-374 7410, jokke.eljala@avainlippu.fi.
www.avainlippu.fi, www.suomalainentyo.fi , www.sinivalkoinenvalinta.fi     

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita sekä edistää innovointia ja yrittäjyyttä. Vuonna 1912 perustetulla liitolla on noin 1 900 yritys- tai yhteisöjäsentä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs