Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Sinituotteelta uudelle lastensairaalalle yli 200.000 euroa siemenrahaa uusiin tavoitteisiin

Sinituote Oy

Sinituotteelta uudelle lastensairaalalle yli 200.000 euroa siemenrahaa uusiin tavoitteisiin

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2014 klo 09:01
Julkaisija: Sinituote Oy

Tiedote 28.8.2014

Keräystavoitteen ylittävä lahjoitus pienentää Tukisäätiön lainarahan tarvetta

Kotimainen perheyritys Sinituote Oy yhdisti voimasta suomalaisten kuluttajien kanssa ja keräsi yhdessä 208.260,60 euroa uuden lastensairaalan hyväksi. Halusimme olla mukana ainutlaatuisessa hankkeessa, jonka tavoitteena on maailman paras lastensairaala. 

Lapset, koti ja perhe ovat Sinituotteelle tärkeitä arvoja. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten perheiden arjesta vähän helpompaa luomalla laadukkaita välineitä, joilla kodin siisteyden ylläpito sujuu mahdollisimman pienellä vaivalla. Näin jää enemmän aikaa lasten ja vanhempien yhdessäololle. SINI-tuotteet ovatkin lähes jokaisessa suomalaisessa kodissa läsnä.

Lahjoitussumma koottiin iloisen värisillä Sinituotteen Uusi Lastensairaala –kampanjatuotteilla, joista tuotto lahjoitetaan nyt Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:lle. Lahjoitussumma luovutettiin 27.8.2014 Designmuseolla Helsingissä, ja sen otti vastaan Uusi Lastensairaala säätiön puheenjohtaja Anne Berner.

Kampanjan avulla annoimme tavallisille ihmisille helpon tavan osallistua hankkeeseen ja kuluttajat lähtivätkin innolla mukaan talkoisiin. Ostamalla arkisia, joka kodissa tarpeellisia tuotteita pystyi jokainen osallistumaan kampanjaan itselleen sopivalla panoksella, sillä tuotteita oli tarjolla useassa hintaryhmässä, joka puolella Suomea. Kampanjaan tehtiin myös omia lasten tuotteita.

”Rakentamisen aloittaminen ja alkuperäisen keräystavoitteen täyttyminen on suuri hetki meille kaikille. Samalla on tärkeää muistaa, että työt ovat vasta alkaneet ja paljon on edessä. Jokainen lahjoitettu euro on käytettävä huolella. Sairaalan rahoituksessa on mittava lainaosuus, jota jokainen lahjoitettu euro lyhentää. Sinituotteen merkittävä lahjoitus vastaa tähän tavoitteeseen ja antaa meille kaikille mallia tulevien vuosien tekemiseen maailman parhaan lastensairaalan hyväksi”, kiittää Uusi Lastensairaala säätiön puheenjohtaja Anne Berner.

Uusi lastensairaala maksaa 160 miljoonaa euroa, josta HUS ja valtio maksavat puolet. Lastensairaalan rakentamiseksi perustettu tukiyhdistys on jo kerännyt yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä 30 miljoonaa euroa, mutta lastensairaalan rakentamiseen tarvitaan vielä lainarahaa 50 miljoonaa euroa. Summa saatiin kokoon eilen 26.8. Sinituotteen lahjoitus on siemenraha, jonka avulla lainantarve vähenee. Uuden sairaalan on määrä valmistua Helsingin Meilahteen vuonna 2017.

Liitetiedostot

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs