Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Silta Oy:n liikevaihdon kasvu paransi tulosta

Silta Oy:n liikevaihdon kasvu paransi tulosta

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2011 klo 10:00
Julkaisija: Silta Oy

Henkilöstöhallinnon asiantuntija Silta Oy kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna reippaasti. Silta Oy:n vuoden 2010 liikevaihdoksi muodostui reilut 30 miljoonaa euroa, jossa kasvua edellisvuoteen oli 19,9 %. Vuoden 2010 liikevoitto oli noin miljoona euroa ja yhtiön tulos parani edellisvuodesta 1,67 miljoonaa euroa.
– Strategiamme mukaiset muutokset vaikuttivat ennakoidusti viime vuoden tulokseen. Olemme muutosten kautta pystyneet palvelemaan asiakkaitamme entistä tehokkaammin, Silta Oy:n toimitusjohtaja Jukka Rinne kertoo.
Silta Oy:n lähtöasema vuoteen 2011 on olennaisesti viime vuotta parempi. Yrityksen toiminnan ja tuloksen parantamiseen on kehitteillä projekteja, joiden tavoitteena on saada aikaan aiempaa yksinkertaisemmat ja virtaviivaisemmat prosessit ja toimintatavat, joista sekä asiakkaat että Sillan henkilöstö tulevat hyötymään.
– Vuosi 2011 näyttää HR-ulkoistuspalveluiden osalta lupaavalta. Markkinat ovat piristyneet viime vuodesta ja odotammekin hyvää vuotta, Jukka Rinne toteaa.
Silta Oy:n henkilöstöhallinnon palveluvalikoimaan kuuluvat palkkahallinto, rekrytointi, suorahaku, konsultointi, koulutus, henkilövuokraus ja uudelleensijoitus. Lisäksi Silta on erikoistunut henkilöstörahastojen sekä eläkesäätiöiden ja -kassojen hallinnointipalveluihin.
Silta Oy on perustettu vuonna 2001. Henkilöstön määrä on yli 320. Silta Oy:llä on toimipaikat Helsingissä, Keravalla, Turussa, Tampereella ja Pieksämäellä.


Lisätietoja
Toimitusjohtaja Jukka Rinne, jukka.rinne@silta.fi, tai puh. 020 7595 500Silta Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstöhallinnon ratkaisuja työsuhteen koko elinkaarelle. Silta Oy on perustettu vuonna 2001, henkilökuntana on noin 320 HR-alan ammattilaista. Silta Oy:n omistavat Logica Suomi Oy, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ja Sampo Oyj.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs