Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Silta Oy:llä takanaan hyvä vuosi

Silta Oy:llä takanaan hyvä vuosi

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2012 klo 09:00
Julkaisija: Silta Oy

Vuoden 2011 aikana suhdanteet kehittyivät Silta Oy:n kannalta positiivisesti. Silta Oy:n liikevaihto oli viime vuonna noin 26 miljoonaa euroa, jossa oli hieman kasvua verrattuna vuoden 2010 proforma-lukuihin. Kannattavuus kuitenkin parani oleellisesti. Liiketulos oli noin 1,6 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna oli hieman alle miljoona euroa. Liiketulos kasvoi 66,9 % edellisvuoteen verrattuna.

– Yritykset ovat huomanneet, että suurten suhdanneheilahtelujen vuoksi tarvitaan kustannusjoustavuutta. Ulkoistus on yksi keino joustojen saavuttamiseen. Meidän kannaltamme tapahtunut kehitys tarkoitti, että vuoden loppua kohden tarjouskanta kasvoi ja oli vuoden vaihtuessa kaikkien aikojen paras, Silta Oy:n toimitusjohtaja Kari Partanen kertoo.

Silta Oy:n rakenne muuttui merkittävästi vuoden 2011 aikana. Silta keskittyy nyt ydinliiketoimintaansa, palkka- ja taloushallinnon palveluihin. Palkkapalveluihin sisältyvät palkkoihin ja palkkioihin liittyvät HR -järjestelmät ja -toiminnot.  

– Silta palvelee kaikenkokoisia yrityksiä ja meillä on käytössä kaksi erillistä palvelukeskusmallia: yksi on keskittynyt pienten ja keskisuurten yritysten palvelemiseen ja toinen, suurasiakaspalvelukeskus, ottaa huomioon suurempien yritysten tarpeet. Näin ollen pystymme kehittämään asiakaspalvelua optimaalisesti, yrityskoosta riippumatta, kertoo Kari Partanen.

– Tänä vuonna jatkamme vuonna 2011 hyvin alkanutta palvelunlaadun kehittämishanketta yhdessä asiakkaiden kanssa ja varmistamme näin Silta Oy:lle parhaan mahdolliseen tulevaisuuden alansa markkinajohtajana, Partanen sanoo.

Silta Oy on perustettu vuonna 2001. Henkilöstön määrä on noin 300. Silta Oy:llä on toimipaikat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Pieksämäellä.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Kari Partanen, kari.partanen@silta.fi, tai puh. 020 7595 500

Silta Oy on suomalainen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa tehokkaita ja luotettavia palkka- ja taloushallinnon ulkoistamispalveluita. Monet yritykset ovat jo valinneet meidät osaavaksi kumppanikseen. Olemme Suomessa markkinajohtaja alallamme, ja visiomme on edelleen olla selvästi paras vaihtoehto palkka- ja taloushallinnon ulkoistamispalveluissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs