Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » SEI Filtrationin ilmanpuhdistimien tuote-edustus Machinerylle

Machinery

SEI Filtrationin ilmanpuhdistimien tuote-edustus Machinerylle

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2014 klo 09:29
Julkaisija: Machinery

Machinery on solminut jälleenmyyntisopimuksen teollisuuslaitosten ilmapuhdistimia ja niiden filttereitä valmistavan SEI Filtrationin kanssa.

Italialaisen SEI Filtrationin tuotevalikoimasta löytyy emulsiosumuerottimia, öljysumuerottimia, kuivapölysuodattimia, leikkuunesteen suodattimia ja korkeapaineleikkuunesteyksiköitä. Tuotteet soveltuvat yrityksille, joilla on tarve poistaa pölyä, savua tai epäpuhtauksia työtilojen ilmasta, kuten koneistus- ja levytyökonepajat, hitsaamot ja lämpökäsittelylaitokset.

Teollisuusyritysten työtilojen ilmaa määrittelevät uudet säännökset, joihin ilmanpuhdistimet ovat tehokas ratkaisu. Puhdistettu sisäilma lisää turvallisuutta, työhyvinvointia ja työntekijöiden viihtyvyyttä. SEI Filtrationin monipuolinen tuotevalikoima ja tuotteiden nykyaikainen design erottuivat edukseen, kun Machinery etsi uutta emulsiosumuerotinkumppania.

"SEIn suodattimien lävitse imettävä ilma puhdistuu, jolloin lämmin, kuiva ja puhdas ilma on puhallettavissa takaisin halliin. Tämä vaatii aina hepasuodattimen. Menetelmä säästää talvella huomattavasti lämmityskustannuksia ja vähentää hallin korvaavan ilman tarvetta. Nykyisen lainsäädännön mukaan suodattamatonta työstöhöyryä ei saa edes puhaltaa ulos hallin seinästä", kertoo Machineryn varaosapäällikkö Toni Mäkelä.

 

Lisätietoja:

Toni Mäkelä, varaosapäällikkö, Machinery Oy, toni.makela@machinery.fi, puh. 020 163 0390

 

Liitetiedostot

 

Machinery on vuonna 1911 perustettu suomalainen perheyritys, joka toimii kotimaassa. Machinery Oy:n toimialaan kuuluvat koneiden ja laitteiden sekä teknisten tarvikkeiden maahantuonti, markkinointi, asennus, korjaus- ja huoltopalvelut. Machinery Oy on osa Machinery-konsernia, johon kuuluu lisäksi leluja ja pelejä maahantuova Amo Oy. www.machinery.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs