Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » SAS Institute satsaa pk-markkinoiden analysointityökaluihin

SAS Institute satsaa pk-markkinoiden analysointityökaluihin

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 10:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Lehdistötiedote 29. lokakuuta 2014

Tiedon analysoinnin kysyntä on kasvanut reippaasti pohjoismaalaisten pienten ja keskisuuren yritysten keskuudessa. Helposti käsiteltävien analysointityökalujen voimakkaasti lisääntynyt tarve on saanut SAS Instituten laajentamaan liiketoimintamalliaan. IT-toimittaja Arrow'n kanssa solmitun jakelusopimuksen myötä yrityksen laaja jälleenmyyjäverkosto Pohjoismaissa voi nyt tarjota SAS Instituten tuotteita.

Kehittynyt tietojen analysointi kuului aiemmin lähinnä suuryrityksille. Viime vuosina helposti käsiteltävien ja joustavien analysointityökalujen tarve on kuitenkin kasvanut huomattavasti myös keskisuurten ja pienten yritysten keskuudessa. Yhä useampi yritysjohtaja on huomannut digitalisoinnin mahdollistamien jättimäisten informaatio- ja datamäärien – niin sanotun Big datan – analysoinnin merkityksen. 

Arrow'n kanssa tehtävän yhteistyön myötä SAS Institute vastaa markkinoiden kysyntään. Yhdysvaltalainen Arrow on yksi maailman suurimmista IT-ratkaisujen toimittajista. Maailmanlaajuisen verkostonsa kautta yritys saavuttaa yli 100 000 valmistajaa, alihankkijaa ja yritystä 58 maassa. Kumppanuuden ansiosta kaikki merkittävät jälleenmyyjät voivat tarjota SAS Instituten tuotteita valikoimissaan houkuttelevaan hintaan. Se tarjoaa asiakkaille enemmän valinnanvaraa ja suurempaa joustavuutta.

– SAS Instituten uuden Reseller-ohjelman myötä kehittyneet liiketoimintatiedon hallintaratkaisut ovat löytämässä tiensä pieniin ja keskisuuriin pohjoismaalaisiin yrityksiin, sanoo Mikael Tarne, tanskalaisen IT-kompagnietin toimitusjohtaja. Yritys on uusi SAS Instituten tuotteiden jälleenmyyjä. 

Tiedon visualisointi

Tekniset saavutukset ovat mahdollistaneet suurten tietomäärien käsittelyn lisäksi myös informaation visualisoinnin tyylikkäiden ja intuitiivisten käyttöliittymien avulla. SASInstituten analysointityökalun avulla asiakkaat voivat tehdä nopeammin ja helpommin päätöksiä kehittyneeseen analyysiin perustuen. Tietojen visualisointi on nopeasti muuttamassa tapaa, jolla yritykset ja organisaatiot luovat, analysoivat ja käsittelevät tietoa. 

– Visualisointi tarjoaa yrityksille mahdollisuuden havaita nopeasti yhteyksiä ja toimintamalleja, jotka puolestaan tarjoavat uusia tietoja ja mahdollisuuksia toimia ennakoivasti. Informaatio kulkee mukana mihin tahansa, mikä helpottaa rationaalisten ja perusteltujen päätösten tekemistä. Lisäksi ratkaisu on taloudellisesti houkutteleva, eikä alkuun pääseminen vaadi suuria investointeja, sanoo Mette With Petersen, SAS Institute, Director Nordic Channel Sales. 

Lisäkysymyksiin vastaa:

Mette With Petersen, Director Nordic Channel Sales, SAS Institute

Puh.: +45 51 38 75 48 

S-posti: mette.petersen@sas.com

Tietoja SAS Institutesta
SAS Institute on johtava liiketoiminta-analytiikkaohjelmistojen ja -palveluiden tarjoaja sekä liiketoimintatiedon hallintamarkkinoiden suurin riippumaton myyjä. Innovatiivisten ratkaisujen avulla SAS Institute auttaa asiakkaitaan yli 70 000 toimipaikassa tekemään parempia ja nopeampia päätöksiä sekä siten parantamaan suorituskykyä ja tuottamaan lisäarvoa. SAS Institute on tarjonnut vuodesta 1976 lähtien kattavia tietoja maailmanlaajuisille asiakkailleen – THE POWER TO KNOW®.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs