Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Samsung on kestävän kehityksen ykkönen Dow Jones Sustainability Indeksissä

Samsung Electronics Nordic

Samsung on kestävän kehityksen ykkönen Dow Jones Sustainability Indeksissä

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2011 klo 14:32
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

 

Dow Jones tutkii vuosittain satoja maailman suurimpia yrityksiä ja valitsee kestävän kehityksen kärkinimet. Dow Jones Sustainability Index 2011 (DSJI) nimesi Samsung Electronics Co, Ltd:n maailman teknologia-alan parhaimmaksi yritykseksi kestävän kehityksen alueella.

Samsung sai yhteispisteet 86, mikä on korkein tulos 52 vertaillusta yrityksestä teknologia supersektorilla, jossa yhdistyvät viisi eri alaa: puolijohteet, viestintätekniikka, tietokonelaitteet ja elektroniset toimistolaitteet. Yhtiö johti kahta kolmesta ympäristövastuuta käsittelevää osa-aluetta.

- Samsung on iloinen siitä, että kestävän kehityksen työmme on huomattu Dow Jones Sustainability Indeksissä. Tämä tulos on osoitus Samsungin uskosta siihen, että voimme tehdä hyvää tulosta ja samalla synnyttää positiivista arvoa suojelemalla ympäristöä ja edistämällä yhteisöjä, joissa toimimme, kertoo Partner Collaboration Center -toimialueen varatoimitusjohtaja Byungsuk Choi.

DJSI huomio Samsungin koko yrityksen ympäristöasioiden hallinta-aloitteita. Raportti korosti erityisesti Samsungin johtoasemaa ilmastostrategian-, ympäristö raportoinnin sekä tuotteiden hoitoalueilla. Vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla Samsung on vähentänyt kasvihuonekaasupäästöjään sen tuotantolaitoksissa 38 prosenttia, vuonna 2008 mitattuihin tasoihin verrattuna. Samsungin tavoitteena on vähentää kasvihuonepäästöjä yli 50 prosentilla vuoteen 2013 mennessä. Yhtiöllä on käytössä kierrätysohjelmia yli 60 maassa.

DJSI:n talousalueella Samsung ansaitsi supersektorin parhaan arvion tuotteiden laadusta ja palautusohjelmista, riski- ja kriisihallinnasta sekä CRM:n hallinnasta.

Samsung listattiin DJSI:hin ensimmäisen kerran syyskuussa 2009. Yritys ansaitsi Gold-luokan arvosanan puolijohdesektorilla vuonna 2010.

Vuonna 1999 lanseerattua vuosittaista Dow Jones Sustainability Indeksiä arvostetaan maailmanlaajuisesti yhtenä tärkeimpänä kestävän kehityksen mittarina. Analyysissä arvioidaan yritysten taloudellista, sosiaalista ja ympäristövastuuta. Vuosittain tehtävän analyysin yritysten toiminnasta suorittaa riippumaton SAM Research AG. Lisätietoja DJSI:stä: www.sustainability-index.com.

 

Lisätietoja: Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs