Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » SAMK sai EAKR-rahoitusta Kiina-yhteistyöhön ja hyvinvointiteknologiaan

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK sai EAKR-rahoitusta Kiina-yhteistyöhön ja hyvinvointiteknologiaan

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 10:18
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Maakuntahallitus myönsi EAKR-rahoitusta Satakunnan ammattikorkeakoulun kahdelle hankkeelle:

STEP-C SATAKUNTALAISEN INNOVAATIOTOIMINNAN KESKITTYMÄ –hanke synnyttää Changzhoun alueelle ja laajentuen Shanghai-Nanjing kasvukäytävälle (Yangtze River Delta Economic Zone) suomalaisten korkeakoulujen tutkimusosaamisen tukemana satakuntalainen innovaatiotoiminnan keskittymän. Satakunta profiloituu Kiina-yhteistyön osaajaksi.

Hankkeelle myönnettiin 288 572 €.

Satakunnan koulutuskuntayhtymän ja Satakunnan ammattikorkeakoulun MULTIFUNCTIONAL ENVIRONMENT FOR WELL-BEING ENCHANGING TECHNOLOGY - MEWET -hankkeessa kehitetään uusimman hyvinvointiteknologian testaus-, kehitys- ja oppimisympäristöä (TKI-O), joka palvelee monipuolisesti sekä toisen asteen ammatillisen koulutuksen uusien oppisisältöjen kehitysalustana että korkeakoulutuksen ja siihen keskeisesti liittyvän tutkimustoiminnan testaus- ja kehitysympäristönä.

Hankkeelle myönnettiin 174 840 €.

 

Lisätietoja

vararehtori (TKI) Cimmo Nurmi
cimmo.nurmi@samk.fi
044 710 3371

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs