Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Salolainen Laskuri Oy liittyy Administer-ketjuun

Administer Oy

Salolainen Laskuri Oy liittyy Administer-ketjuun

Tiedote.
Julkaistu: 10.08.2016 klo 09:42
Julkaisija: Administer Oy

Administer laajentaa toimintaansa Salossa ostamalla kokeneen taloushallinnon palveluyhtiön Laskuri Oy:n.

Laskuri Oy on vuonna 1981 perustettu viiden hengen tilitoimisto, jonka toimipaikka on Salo. Laskuri Oy tarjoaa taloushallinnon palveluiden lisäksi asiantuntevat perintäpalvelut. Laskuri Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi Administer Oy:n toimintaa liiketoimintakaupalla 1.9.2016 alkaen.

Laskuri Oy on Salon alueella tunnettu ja arvostettu tilitoimisto, jolla on ammattitaitoinen henkilökunta, hyvät asiakkaat sekä asiantuntevat perintäpalvelut. Yhtiöiden henkilökunta ja osakkaat jatkavat nykyisissä tehtävissään osana Administer-konsernia.

"Digitaalisuus valtaa palvelualoja, ja haluamme ehdottomasti olla mukana kehityksessä. Sähköisen taloushallinnon edelläkävijänä Administer Oy antaa meille resursseja, joista emme muuten olisi pystyneet edes haaveilemaan. Tällä ratkaisulla haluamme varmistaa asiakkaillemme paikalliset palvelut ja modernit kehittyvät järjestelmät sekä työntekijöidemme työpaikat”, kertoo Pirjo Heinonen, joka kaupan myötä jatkaa Administer Oy:n osakkaana ja hallituksen jäsenenä.

”Salossa on paljon virkeää yritystoimintaa ja siksi suuri tarve sähköisille taloushallinnon palveluille”, kertoo Administer Oy:n toimitusjohtaja Peter Aho. ”Tämä yritysosto vahvistaa edelleen Administerin asemaa yhtenä alan suurimmista toimijoista sekä tuo Administerin kehittyneet palvelut paremmin Salon alueen yrityksien saataville. Lisäksi tehdyn kaupan myötä saamme uutta osaamista perintäpalveluihin kaikkien asiakkaidemme käyttöön.”

Administer-konsernin liikevaihto tulee kasvamaan kuluvan vuoden aikana yli 50 prosentilla.

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja              
Administer Oy              
Puh. 040 501 3661                  
peter.aho@administer.fi

Pirjo Heinonen
Laskuri Oy
Puh. 050 337 3417
pirjo.heinonen@laskuri.fi

Liitetiedostot

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää yli 300 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on yli 3000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa.

Laskuri Oy (www.laskuri.fi) on kokenut suomalainen tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaita taloushallinto- ja perintäpalveluita Salon alueella. Yhtiö on perustettu 1981 ja työllistää 5 taloushallinnon ammattilaista. Laskuri Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja yhtiöllä on aluehallintoviraston (AVI) myöntämä perintätoiminnan harjoittamisen toimilupa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs