Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Sails of the Spirit -purjehdus vierailee Helsingissä ja Oulussa heinäkuussa

Sails of the Spirit -purjehdus vierailee Helsingissä ja Oulussa heinäkuussa

Tiedote.
Julkaistu: 29.06.2016 klo 13:45
Julkaisija: Mikhailov and Partners

Sails of the Spirit -projektin 13. purjehdus vierailee Venäjällä, Suomessa, Ruotsissa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Saksassa, Belgiassa ja Ranskassa 1.7.–23.8.2016.

Sails of the Spirit -purjehdus on projekti, jonka ovat perustaneet venäläiset näkövammaiset. Sen tarkoitus on kehittää kansainvälistä yhteistyötä ja antaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden osallistua purjehdustoimintaan. Vuodesta 2011 alkaen purjehduksia on ollut Välimerellä, Andamaanien merellä, Itämerellä, Karibian merellä, Pohjoismerellä, Asovanmerellä, Mustallamerellä sekä Baikal- ja Sevanjärvillä.

Sails of the Spirit -purjehdus pysähtyy Helsingissä 5.7. ja Oulussa 15-16.7. Vierailujen aikana laivalla järjestetään kaikille avointa ohjelmaa. Toivotamme tiedotusvälineiden edustajat sekä yleisön tervetulleiksi aluksellemme! Alta löydät tarkemman ohjelman.

Kaksirunkoalus LOVER lähtee purjehdukselle Pietarista ja saapuu Ranskan Honfleuriin elokuun lopussa. Reitin pituus on 3 000 merimailia ja se kulkee yhdeksän valtion kautta. Purjehdukselle osallistuu sekä vammaisia että ei-vammaisia ihmisiä Venäjältä ja muista maista.

Purjehduksen puitteissa järjestetään eri kaupungeissa (mm. Pietarissa, Helsingissä, Tukholmassa, Liepājassa, Hampurissa, Pariisissa) tapaamisia vammais- ja nuorisojärjestöjen, urheilijoiden sekä yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa. Purjehduksen osallistujat esittelevät tapaamisissa Vammaisten ensimmäistä maailmankongressia, joka järjestetään Jekaterinburgissa vuonna 2017.

Ryhmän toimintaa johtaa Riian Auda-purjehdusseuran purjehtija Uldis Mezulis, joka on kansainvälisten kilpailujen monikertainen mestari. Projektin perustaja on Oleg Kolpashchikov. joka myös vastaa purjehduksen humanitaarisesta ohjelmasta.

Purjehdukselle osallistuvat muiden muassa asiantuntijat Jevgenia Malishko ja Sergei Parahin sekä näkövammaisten Valentin Haüy -yhdistyksen varapresidentti Mark Aufrant.

 

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan projektiimme!

Purjehdusretki kestää seitsemän viikkoa. Purjehdusveneemme pysähtyy pieniin ja suuriin eurooppalaisiin satamiin, ja jokaisen pysähdyksen aikana on mahdollisuus tutustua nähtävyyksiin, pyöräillä tai kierrellä kaupungilla.

Liittymällä matkaan mukaan sinulla on mahdollista saada uusia ystäviä ja opit purjehdustaitoja. Tiedossa on positiivinen aktiiviloma.

Osallistuminen yhden päivän retkelle on ilmainen. Mikäli haluat olla mukana muutaman päivän, pyydämme projektille lahjoitusta.

Projektin vetäjät antavat lisätietoja ja vastaavat kysymyksiinne mielellään. Lisätietoa projektista löytyy: http://extrability.org/projects/sails-spirit/

 

Liity mukaan!

 

Oleg Kalpashchikov

Projektin johtaja

Puh. +7 (906) 810-22-88

Sähköposti: ok.urals@gmail.com

Artjem Mamilin

Projektin koordinaatori

Puh.:+7 (912) 642 69 03

Sähköposti: artmmln@gmail.com

 

Anastasia Harlamtseva

Projektin koordinaatori

Puh.: +7 (966) 708 03 07

Sähköposti: hard_crash@inbox.ru

OHJELMA

 

Helsinki, 5.7.2016

 

1. Helsingin Satama, LOVER-alus.

- Hallinnon edustajien tervetuliaispuhe.

- Kapteeni esittelee projektin lyhyesti:

  • “Suomalainen reitti”;
  • Vammaisten ensimmäinen maailmankongressi Jekaterinburgissa, 2017;
  • Sails of spirit -hyväntekeväisyys purjehduksen kumppanit

- Presentaatio osallistujille ja yleisön edustajille. Presentaatiossa esitellään Vammaisten ensimmäistä maailmankongressia, joka järjestetään Jekaterinburgissa syyskuussa 2017. Tiimin jäsenet järjestävät myös paneelikeskustelun paikallisten viranomaisten ja järjestöjen kanssa. Keskustelun aiheena on ”Vammaisten rooli modernissa yhteiskunnassa”.

  • Tiimin tapaaminen;
  • Yhteinen valokuva.

- Lyhyt lounas

 

2. Venäjän kulttuuri- ja tiedekeskus

  • Projektin esittely;
  • Musiikkiesitys, inklusiivinen konsertti.

Pääesiintyjinä Vladimir Rudak Petrozavodskista sekä German Naklonyev Jekaterinburgista. Molemmat saapuvat Helsinkiin osana purjehdusta. Esityksen aikana esitellään myös Vammaisten ensimmäistä maailmankongressia, joka järjestetään Jekaterinburgissa syyskuussa 2017.

Oulu, 15–16.7.2016

 

1. Oulun Satama, LOVER-alus.

- Hallinnon edustajien tervetuliaispuhe.

- Kapteeni pitää tervetuliaispuheen ja esittelee projektin lyhyesti:

- Paneelikeskustelu koskien LOVER-laivan missiota: ”Vammaisten rooli modernissa yhteiskunnassa

 

 

OSALLISTUJAT

Kansalaisjärjestöjen johtoa;

Media;

Paikallishallinon edustajat.

 

Oleg Kalpashchikov

Projektin johtaja

Puh. +7 (906) 810-22-88

Sähköposti: ok.urals@gmail.com

 

Artjem Mamilin

Projektin koordinaatori

Puh.:+7 (912) 642 69 03

Sähköposti: artmmln@gmail.com

 

Anastasia Harlamtseva

Projektin koordinaatori

Puh.: +7 (966) 708 03 07

Sähköposti: hard_crash@inbox.ru

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs