Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Sähköisestä ajopäiväkirjasta katse kohti kokonaisuutta

PPCT Finland Oy

Sähköisestä ajopäiväkirjasta katse kohti kokonaisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2016 klo 08:15
Julkaisija: PPCT Finland Oy

 

Verottajan laskelmien mukaan työautoilla ajetut yksityisajot aiheuttavat jopa 180 miljoonan euron loven valtion verotuloihin. Yli puolet hyötyajoneuvojen käyttäjistä ajaa myös henkilökohtaisia ajoja yrityksien piikkiin erottelematta niitä mitenkään.

Poikkeukset ja joustavuus luovat luottamuksen ja tyytyväisyyden ilmapiiriä työnantajan ja työntekijän välille, mutta toistuvat hyötyajoneuvojen väärinkäytökset osoittautuvat lain näkökulmasta veronkierroksi tai jopa veropetokseksi. Näissä tapauksissa autoedun verotusarvon ja arvonlisänveron saattaa joutua maksamaan takautuvasti, jolloin yksittäisen työntekijän mätkyt voivat nousta tuhansiin euroihin ja yritys voi menettää tuntuvien korvausten lisäksi ALV-vähennysoikeutensa kokonaan. Se miksi näihin tilanteisiin ajaudutaan, organisaatioiden resurssit ovat usein rajalliset, kädet sidotut ja johtamishaasteet painavat päälle toimialasta riippumatta, tämän vahvan viestin olemme huomioineet PPCT:llä myös palveluntajoajan näkökulmasta.

PPCT Finland Oy:n tarjoaman Paikannin.com palvelukokonaisuuden avulla yritykset ovat pystyneet vahvistamaan asemaansa läpinäkyvän, tasapuolisen ja kilpailukykyisen palvelun tarjoajina. Asiakasrajapinnasta saadun tietopääoman merkitys on suuri ja sen tuottaman arvokkaan informaation varaan PPCT haluaa suunnannäyttäjänä rakentaa paikantamisen tulevaisuutta. Sähköisiä ajopäiväkirjoja tarjoavat lukuisat toimittajat, joka vääristää ostajakunnan hintatietoisuutta ja raskauttaa tarjouskilpailua. Yrityksien liiketoimintaa edistävät tekijät löytyvät yleensä paljon ajopäiväkirjaa syvemmältä - kokonaisvaltaisesta, automatisoidusta ja erityisesti asiakaslähtöisestä kalustonhallintaan perustuvasta palvelukokonaisuudesta. Palvelun hinta on valitettavan usein väärä mittari, kun haetaan pitkän tähtäimen tuloksia!

Tässä muutama kokemukseen perustuva fakta hyötyajoneuvojen hallinnan nykytilasta ja siihen liittyvistä seikoista:

  • Kukaan ei lue raskaita ajopäiväkirjoja, vaikka ne olisivat sähköisessä muodossa!
  • Yrityksillä ei ole tarkkaan määritettyä ajoneuvopolitiikkaa
  • Hyötyajoneuvojen käyttö työaikana ja vapaa-ajalla poikkeaa radikaalisti säännöistä
  • Ajotapa ja liikennekäyttäytyminen ovat iso osa yrityksen maineenhallintaa
  • Kilometrikertymät ovat suoraan verrannollisia leasing-kuluihin
  • Tuottavat tunnit poikkeavat asiakaslaskutuksesta
  • Työ- ja työehtosopimuksien mukaiset velvoitteet eivät täyty
  • Pelisäännöt puuttuvat
  • Esimiehet eivät osaa puuttua väärinkäytöksiin

Näiden seikkojen kohdalla ei ole yleensä kysymys välinpitämättömyydestä, vaan päivittäisliiketoiminnan asettamista ajallisista ja järjestelmällisistä haasteista informaatiotulvan keskellä. PPCT Finland Oy on kehittänyt käyttöönottopalvelun auttaakseen yrityksiä kääntääkseen toiminnan oikeaan suuntaan paikannin.com -järjestelmän hallinnan, täsmällisten raporttien ja osaavan projektivastaavan avulla. Paikannuspalvelu on hyödyllinen ja tarvittaessa muihin talousjärjestelmiin integroitavissa oleva työkalu, joka tarjoaa yritysjohdolle ja esimiehille tarkan näkymän päivittäistyöhön, tarjoten uusia oivalluksia, joita PPCT haluaa osaltaan myös tukea.

 
 
Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ratkaisut, jotka sisältävät kaiken aina ajoneuvojen laiteasennuksista sekä paikannus- ja raportointipalveluista liiketoiminnan konsultointiin. Palvelemme satoja eri toimialojen yrityksiä 27 asiantuntijan voimin.
 
Yrityksellemme on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus. Paikannintuotteemme ja -palvelumme taas ovat saaneet ensimmäisenä Suomessa kattavan ISO 9001:2008 sertifikaatin.
 
aaa-logo-2016-fi
 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs