Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Safetum Oy kasvoi voimakkaasti ja nousi korkeimpaan AAA- luottoluokkaan

Safetum Oy

Safetum Oy kasvoi voimakkaasti ja nousi korkeimpaan AAA- luottoluokkaan

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2015 klo 13:25
Julkaisija: Safetum Oy

Yritys yli kaksinkertaisti liikevaihtonsa ja paransi tulostaan merkittävästi. Yrityksen kannattavuus on erinomaisella tasolla. Luottoluokitusyhtiö Bisnode on myöntänyt Safetumille korkeimman AAA - luottoluokituksen. Luokituksen saa vuosittain ainoastaan noin 4 prosenttia Suomalaisista yrityksistä.

Lisäksi Kauppalehden analyysiyksikkö Balance Consulting on myöntänyt yritykselle menestyjät - serifikaatin. Menestyjäluokitus on luonteeltaan sekä rahoituksellista riskiä että liiketaloudellista menestystä mittaava. Vain noin 5 prosenttia Suomalaisista yrityksistä ovat oikeutettuja Menestyjä-sertifikaattiin.

 

 aaa-logo-safetum-oy

 

Lisätiedot:

Mika Jurvelin, CFO, Safetum Oy +358405597983

 

safetum-oy

Safetum Oy on turvallisuusalan verkko- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toiminta painottuu turvallisuus- ja pelastussuunnitteluun, turvallisuusviestintään, kiinteistöjen pelastusvalmiuden ja varautumisen ylläpitoon, ihmisten pelastustietouden- ja osaamisen kehittämiseen sekä palo- ja poistumisturvallisuusselvitysten laadintaan. Yrityksen kiinteät toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.

Yrityksen palveluille on myönnetty oikeus käyttää avainlippu-merkkiä, joka viestii kotimaiseen tarpeeseen suunnitelluista, vastuullisesti ja turvallisesti tuotetuista palveluista. Yritys huolehtii myös vastuullisesti tilaajavastuulain mukaisista velvoitteista. Tästä osoituksena on Luotettava Kumppani - logon käyttöoikeus.

www.palotarkastus.fi

www.pelastusvalvoja.fi

www.safetum.fi

www.tulityosuunnitelma.fi

www.turvallinenkiinteisto.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs