Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Ruohonjuuressa halutaan laittaa hyvä kiertämään

Ruohonjuuri

Ruohonjuuressa halutaan laittaa hyvä kiertämään

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 09:27
Julkaisija: Ruohonjuuri

Ruohonjuuressa halutaan laittaa hyvä kiertämään

Ruohonjuuri jakaa 14.10. 2016, yrityksen 34-vuotissyntymäpäivän kunniaksi vuosittaisen Ruohonjuuri -palkinnon ja useita apurahoja kestävää kehitystä edistäville hankkeille.

Ruohonjuuri haluaa apurahojen avulla edistää ja tukea toimintaa, joka edistävät energian ja raaka-aineiden viisasta käyttöä, luonnon kanssa tasapainossa olevan yhteiskunnan kehittämistä sekä maapallon luonnonvarojen oikeudenmukaista käyttöä, kertoo Ruohonjuuren hallituksen puheenjohtaja Ari Matikka. Ruohonjuuri palkinnon suurus on 5000 euroa ja lisäksi jaossa on myös useinta 1000-4000 euronsuuruisia apurahoja.

Usein raha ei ole riittävä keino varmistaa hyvien hankkeiden ”maaliin saattaminen” toteaa Ruohonjuuren toimitusjohtaja, Arto Ranta-aho. Tämän takia haluamme tukea myös onnistumista myös valmennustuen avulla. Rahallisten apurahojen lisäksi Ruohonjuuri tarjoaa palkinnon ja apurahojen saajille valmennusta heidän valintansa mukaan joko talousasioiden, markkinoinnin tai johtamisen osa-alueilta.

Ruohonjuuri palkinnon julkistus ja apurahojen jako on 14.10. kello 9 Ruohonjuuren toimisto, Salomonkatu 17 B 4krs.  Samalla juhlistetaan Ruohonjuuren 34-vuotis syntymäpäiviä.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja: Arto Ranta-aho p. 050- 373 0330, arto.ranta-aho@ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuri Oy luomu- ja lähiruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuren missiona on tarjota asiakkaille iloa ja elinvoimaa. Tärkeinä toimintaperiaatteina ovat: Hymyssä suin & pilke silmäkulmassa, aktiivisesti palvellen sekä wow-elämyksiä tarjoten

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs