Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Roosa nauha palkittiin vuoden varainhankintatekona

Syöpäsäätiö

Roosa nauha palkittiin vuoden varainhankintatekona

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2016 klo 16:15
Julkaisija: Syöpäsäätiö

Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräys  palkittiin Yleishyödyllisten yhteisöjen yhteistyöverkosto Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n  VaLa Awards -tilaisuudessa 7.9. vuoden varainhankintatekona.

Syöpäsäätiön keräyskohteet ovat kaikkien lähellä: syöpä koskettaa meitä jokaista tavalla tai toisella. Roosa nauha -keräyksellä tuetaan rintasyövän vastaista työtä: Syöpäsäätiö jakaa apurahoja rintasyöpätutkimukseen ja rahoittaa maanlaajuista neuvontapalvelua potilaille ja läheisille.

Raati koki, että: "Roosa nauha -keräyksellä on taito uudistua ja kehittyä vuosi vuodelta. Syöpäsäätiö on onnistunut työssään ja keräys saavutti vuonna 2015 ennätyksellisen tuloksen 1,4 miljoonaa euroa." Keräys on onnistunut yhdistämään varainhankinnan monet muodot. Yritysyhteistyötä, joka tuo ison osan keräystuotosta, on tarjolla niin pienille kuin isoillekin yrityksille. Roosa nauha -kumppaneita on kolmisenkymmentä.

Viime vuonna keräys onnistui myös erinomaisesti Roosa nauhojen myynnissä, joka kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna.

–  Olemme iloisia Roosa nauhan saamasta huomionosoituksesta. 
Vuoden 2015 ennätyksellinen keräystulos tuo toivoa sairastuneille ja heidän läheisilleen. Yhä useampi sairastuu rintasyöpään ja voimme yhdessä taistella sairautta vastaan tutkimuksen keinoin. Julkisen tutkimusrahoituksen pienentyessä Syöpäsäätiön merkitys apurahojen antajana kasvaa. Onneksi sekä yritykset että yksityiset lahjoittajat ovat tukena tässä työssä. Lämmin kiitos lahjoittajille, heidän ansiostaan rintasyöpään sairastunut selviää tulevaisuudessa entistä paremmin tai elää laadukasta elämää sairaudesta huolimatta, kertoo Syöpäsäätiön yhteyspäällikkö Kaija Laitinen.

VaLa jakoi tunnustusta suomalaiselle varainhankinnalle jo kuudetta kertaa.

Lisätietoja: 

Syöpäsäätiö, Helena Hulkko, puh. 050 582 2211
VaLa ry,  Pia Tornikoski, puh. 040 596 3763

Vuonna 1948 perustettu Syöpäsäätiö on taistellut jo lähes 70 vuotta syöpää vastaan. 

Joka päivä yli 80 suomalaista saa syöpädiagnoosin. Syöpäsäätiön tavoitteena on, että yhä useampi syöpä voitaisiin ehkäistä tai parantaa ja että kukaan sairastunut ei jää yksin. Säätiö on ollut mukana vaikuttamassa siihen, että yhä useampi voittaa vaikean sairauden: kun toiminnan alussa vain kolmannes syöpään sairastuneista voitiin parantaa, nykyään jo kaksi kolmesta paranee.

Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee  kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Lisäksi Syöpäsäätiö edistää syövän ehkäisyä ja varhaista toteamista. Varoja ohjataan myös avustuksina vähävaraisille syöpäpotilaille sekä lapsen syöpäsairauden vuoksi vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneille perheille.

Syöpäsäätiö on osa Syöpäjärjestöjä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs