Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Riitta Koskenranta on vuoden 2013 YES-opettaja Kotkan-Haminan seudulla

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Riitta Koskenranta on vuoden 2013 YES-opettaja Kotkan-Haminan seudulla

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2013 klo 13:08
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

YES Kotka-Hamina on valinnut vuoden YES-opettajaksi Kotkansaaren koulun historian ja yhteiskuntaopin lehtori Riitta Koskenrannan.


Tunnustuksen antoi YES Kotka-Hamina ja Valtakunnallinen YES ry.

– Riitta Koskenranta on tehnyt pitkäjänteistä yrittäjyyskasvatustyötä Kotkan-Haminan seudulla. Vuosittain toistuvat Matkalla omaan asuntoon -projekti ja 9.-luokkalaisten Suomalaisen yrittäjän päivä -projektit ovat pitkälti Koskenrannan ideoinnin ja suunnittelutyön tulosta. Yhteiskuntaopin opetuksen tukena hän on useamman vuoden käyttänyt Nuori yrittäjyys - NY Menestyksen avaimet - Oma Talous -materiaalia. Kuluva lukuvuosi on ollut useassa Kotkan koulussa enemmän kuin haasteellinen homeongelmien vuoksi, myös oppikirjoja ja -materiaaleja on jouduttu hävittämään. Riitta Koskenranta ratkaisi oppimateriaalin puuttumista osittain siten, että hän lähti Nuori yrittäjyys Vuosi yrittäjänä ohjelmaan mukaan. Yrittäjyys on usein ongelmanratkaisua, kertoo YES Kotka-Haminan projektipäällikkö Maarit Koverola.

YES Kotka-Hamina kiittää Koskenrantaa myös aktiivisesta osallistumisesta alueellisiin ja kansallisiin yrittäjyyskasvatuksen täydennyskoulutuksiin ja -tapahtumiin. Koskenranta on omalla innostavalla toiminnallaan levittänyt yrittäjyyskasvatusosaamista ja -tietoutta koulun sisällä, Kotkan-Haminan seudulla ja Suomessa.

Tunnustus jaetaan Koskenrannalle Yrittäjyyskasvatus ja työelämätaidot yhteiskunnan muutosten pyörteissä tilaisuudessa, Opetushallituksessa, Helsingissä tänään 11.12.2013.

Valtakunnallinen YES ry ja YES verkosto palkitsee vuosittain jokaiselta YES-alueelta opettajan, joka on työssään edistänyt esimerkillisesti yrittäjyyskasvatusta. Tunnustus myönnetään opettajalle joka:

  • omaa myönteisen ja aktiivisen asenteen yrittäjyyskasvatukseen
  • toteuttaa ja kehittää yrittäjyyskasvatusta omassa opetuksessaan
  • levittää omalta osaltaan yrittäjyyskasvatustietoutta omalla alueellaan

Kaikki vuoden 2013 YES-opettajat julkistetaan 11. joulukuuta Helsingissä. Tiedot palkituista julkaistaan YES:n valtakunnallisilla nettisivuilla viim. 12.12. http://www.yes-keskus.fi/

Lisätietoja:

Maarit Koverola

YES Kotka-Hamina

Cursor Oy

040 190 2545, maarit.koverola@cursor.fi

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs