Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Restel valmistautuu kiinalaisturistien kasvavaan määrään

Restel Oy

Restel valmistautuu kiinalaisturistien kasvavaan määrään

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2016 klo 13:48
Julkaisija: Restel Oy

Kiinalaisten turistien määrä kasvaa Suomessa ennätysvauhtia. Restel vastaa kasvuun China Ready -konseptilla. Kesän 2016 alussa Restelin hotelleihin jalkautuva China Ready -konsepti tuo mukanaan kiinalaisten toivomien mukavuuksien ohella myös UnionPay-maksumahdollisuuden.

Yhä useampi kiinalainen on kiinnostunut matkailusta ja nouseva trendi näkyy myös Suomessa. Tilastokeskuksen mukaan kiinalaisten yöpymiset lisääntyivät Suomessa vuonna 2015 41,2 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Vastauksena kasvavan kohderyhmän tarpeisiin Restel on kehittänyt China Ready -konseptin, joka otetaan käyttöön 10 hotellissa kesän 2016 alussa. Konsepti laajenee mahdollisesti myöhemmin myös muihin Restelin yhteensä lähes 50 hotelliin.

”Kiinalaisturistit eroavat muista lähempää saapuvista kohderyhmistä paitsi kielensä myös odotustensa osalta. China Ready -hankkeen tavoitteena on kiinnittää huomiota kiinalaismatkailun erityispiirteisiin ja tarjota hotelleissamme kiinalaisten toivomia palveluita sekä tuotteita”, kertoo Restelin ketjujohtaja Gabor Pusztai.

Käytännössä China Ready -konsepti näkyy hotelleissa mm. kiinankielisinä opasteina sekä tervetuliaispakettina, joka sisältää tietoa lähialueen kohteista ja palveluista. Hotelleissa on kesästä alkaen tarjolla laajempi teevalikoima sekä mahdollisuus katsoa kiinankielisiä tv-ohjelmia. Kohderyhmän toiveisiin tullaan panostamaan myös hotellien ravintoloissa, joissa on jatkossa tarjolla kiinalaiseen makuun sopivia ruokia sekä aamiaisella että ryhmämenuissa. Lisäksi juomavalikoimaan on tulossa kiinalaista olutta. Yksi merkittävimmistä China Ready -konseptiin liittyvistä uudistuksista on mahdollisuus maksaa hotelli- ja ravintolaostokset UnionPay-luottokortilla.

Kiinalaiset arvostavat hyvää asiakaspalvelua ja China Ready -konseptin myötä myös palvelukokemukseen tullaan panostamaan. Hotellien työntekijät perehdytetään kiinalaiseen kulttuuriin sekä tapoihin, ja lisäksi kiinalaisille tarjotaan palvelua heidän omalla äidinkielellään, joko kieltä taitavien työntekijöiden tai vähintään puhelinpalvelun muodossa.

China Ready -konsepti otetaan ensimmäisenä käyttöön seuraavissa Restelin hotelleissa:

Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport ● Holiday Inn Helsinki City Centre ● Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti ● Holiday Inn Tampere - Central Station ● Crowne Plaza Helsinki ● Cumulus Airport (Vantaa) ● Cumulus Kemi ● Rantasipi Pohjanhovi ja Rantasipi Polar (Rovaniemi) ● Rantasipi Airport (Vantaa)

Lisätiedot:

Gabor Pusztai, ketjujohtaja, VP, pk-seutu ja IHG-hotellit, Restel Oy, +358 400 605 274, gabor.pusztai@restel.fi

RESTEL
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 250 ravintolaa ja lähes 50 hotellia. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs