Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Restel Suomen Hiihtoliiton viralliseksi majoituskumppaniksi

Hiihtoliitto

Restel Suomen Hiihtoliiton viralliseksi majoituskumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2014 klo 11:56
Julkaisija: Hiihtoliitto

Restelin kanssa solmittu yhteistyö tuo Suomen Hiihtoliitolle merkittävän kumppanin hotelli- ja ravintolatoimialalla.

Kaksivuotinen yhteistyösopimus tarjoaa molemmille osapuolille edellytykset pitkäjänteisen yhteistyön kehittämiseen. Osapuolilla on lisäksi mahdollisuus neuvotella uudesta kahden vuoden optiosta ennen sopimuksen päättymistä.

"Olemme innoissamme päästessämme osaksi suomalaista hiihtoperhettä. Meillä on valtakunnallisesti erittäin kattava sekä laadukas hotelli- ja ravintolavalikoima, jonka myötä pystymme tuottamaan merkittävää etua paljon matkustaville urheilijoille sekä valmentajille” iloitsee Restelin kaupallinen johtaja Jan-Erik Lagerström. ”Suomalainen maastohiihto, mäkihyppy ja yhdistetty ovat maailman huipputasoa, jonka olemme nähneet jo alkukauden tulosten perusteella. Olemme mielellämme mukana tukemassa suomalaista huippu-urheilua kohti Lahden 2017 kotikisoja”, Lagerström jatkaa.

”Nyt solmittu yhteistyösopimus on toiminnallemme erittäin hyödyllinen. Restelin laaja tuotevalikoima tuo Hiihtoliitolle merkittäviä etuja eri tarpeisiin kauden aikana. Henkilöstömme, luottamushenkilömme ja valmennusryhmämme liikkuvat paljon ja tarvitsevat toimivaa, ympäri Suomen ulottuvaa majoitusverkostoa. Restelin kautta myös lajiliittomme kokousjärjestelyt sujuvat tulevaisuudessa entistä vaivattomammin.” Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala kertoo yhteistyön taustoista.

Lisätiedot:

Restel Oy, Kaupallinen johtaja Jan-Erik Lagerström, +358 40 539 4339, jan-erik.lagerstrom@restel.fi
Suomen Hiihtoliitto ry, toiminnanjohtaja Mika Kulmala, +358 40 576 1001, mika.kulmala@hiihtoliitto.fi

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 46 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja yli 230 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza Helsinki-hotellin, Holiday Inn - ketjun ja keväällä 2015 avattavan Hotel Indigo Helsinki-Boulevardin lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s sekä Burger King® -ravintolat.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs