Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Relacom rakentaa Ysinetille valokuituverkon Orivedelle

Relacom rakentaa Ysinetille valokuituverkon Orivedelle

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2013 klo 13:00
Julkaisija: Relacom

Relacom on valittu tarjouskilpailun kautta rakentamaan valokuituverkko verkko-osuuskunta Ysinetille Orivedelle. Hanke on Relacomille merkittävä päänavaus voimakkaasti kasvavilla seutuverkkomarkkinoilla.

 

Relacom vastaa Ysinetin valokuituverkkoprojektin suunnittelusta ja rakentamisesta. Työt ovat jo käynnistyneet reitin suunnittelulla. Säistä riippuen rakentamaan päästään toukokuun puolivälissä. 

Oriveden tapaan myös monessa muussa suomalaisessa kunnassa on vastaavia hankkeita vireillä valtion tai paikallisten ely-keskusten osittaisella tuella. Relacomin arvioiden mukaan suunnitteilla on noin 150 seutuverkkohanketta, joiden yhteenlaskettu arvo nousee jopa 200 miljoonaan euroon.

– Relacom on panostanut parin viime vuoden aikana paikallisiin asiakkuuksiin. Ysinetin kanssa käynnistetty projekti on osoitus Relacomin kilpailukyvystä ja hyvä päänavaus seutuverkkojen kokonaisurakoiden markkinoilla. Seudulliset verkkohankkeet tuovat kaivattua piristystä tietoliikennealan rakentamisen parissa toimiville yrityksille, Relacomin myynnissä ja asiakkuuksien kehittämisestä vastaava johtaja Antti Savolainen kertoo.

Oriveden projektin arvioitu valmistumisaika on lokakuun loppupuolella. Hankkeen lopputuloksena syntyy nopea monipalveluverkko aitoon kuitu kotiin -tyyliin.

Ysinetillä on tällä hetkellä 118 tilaajaa. Relacomin kanssa on sovittu, että huhtikuun alussa tehtävät liittymätilaukset pyritään sisällyttämään kesän rakentamissuunnitelmaan.

 

Lisätietoja:

 

Relacom Finland Oy

Antti Savolainen

p. 040 570 7356

sähköposti: antti.savolainen@fi.relacom.com

Liitetiedostot

Relacom Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän etua verkko- ja järjestelmäinvestoinneistaan. Olemme yksi Suomen ja Pohjoismaiden johtavista kumppaneista verkkojen ja järjestelmien rakentamisessa, asentamisessa ja ylläpitämisessä. Monipuolinen osaamisemme kattaa teleoperaattoreiden tietoliikenneverkot, energiaverkot sekä yritysratkaisut ja laitejärjestelmät. Meidät tunnetaan Suomen johtavana kentällä tehtävien verkkopalveluiden toimittajana. Kuulumme kansainväliseen Relacom-konserniin, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme integroidusti kaikissa Pohjoismaissa ja Puolassa. Suomessa Relacomin palveluksessa työskentelee 750 alansa ammattilaista.  www.relacom.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs