Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Relacom nimitti johtoryhmäänsä vahvan projektiosaajan

Relacom nimitti johtoryhmäänsä vahvan projektiosaajan

Tiedote.
Julkaistu: 05.07.2016 klo 09:15
Julkaisija: Relacom

Relacom Finland vahvistaa kesän aikana teknistä projektijohtamistaan. Kehitysjohtajan tehtävässä ja johtoryhmän jäsenenä aloittaa 1.8.2016 Ville Seppänen (54), joka omaa vahvan kokemuksen projektityön johtamisesta ja kehittämisestä.

Ennen Relacomille siirtymistään Seppänen on toiminut projektijohtajana mm. Siemens HVDC (High Voltage Direct Current Transmission) -projektien toteutuksessa ja myynnissä, projektipäällikkönä Fingridillä ja IVO:lla. Siemensillä hän on vastannut suurista HVDC-hankkeista Saksassa (Tanska/Hollanti) ja Fin-Baltic-alueella (Suomi/Viro). Lisäksi hän on johtanut useita sähkönsiirtoon liittyviä sähköasemahankkeita Suomessa ja ulkomailla.

”Relacom Finlandin riveihin liittyminen tuntuu luontaiselta ja erittäin mielekkäältä jatkolta työuralleni. On ollut innostavaa huomata, että Relacom Finlandilla on osaavia tekijöitä, hyviä referenssejä ja merkittäviä kumppanuuksia. Tästä on hyvä jatkaa projektien kasvattamista ja yhteistyön laajentamista”, Seppänen kertoo ensitunnelmistaan.

”Projektijohtaminen on keskeinen osa Relacomin toimintaa ja haluamme kehittää sitä entisestään vahvistamalla projektijohtamistamme. Villen laajan kokemuksen ja osaamisen avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme entistäkin paremmin”, toteaa toimitusjohtaja Pekka Salokangas.

Lisätietoja:

kehitysjohtaja Ville Seppänen, p. 050 344 4681

toimitusjohtaja Pekka Salokangas, puh. +35840 050 6059, email: pekka.salokangas@fi.relacom.com

 

Relacom Finland Oy on johtava kentällä tehtävien teknologiapalveluiden toimittaja ja ICT-operaattoreiden, yritysten sekä julkishallinnon kumppani kommunikaatio-, ICT- ja erikoisjärjestelmien asentamisessa sekä järjestelmien hyödyntämistä tukevissa palveluissa. Kokonaisvaltaisilla palveluratkaisuillaan Relacom tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden taloudellisesti tuottavaan toimintaan ja järkeviin investointeihin. Suomessa relacomlaisia on noin 700. Lisätietoja Relacomista osoitteessa www.relacom.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs