Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Redan 100 000 sålda bilar – Kamux fortsätter att växa

Kamux

Redan 100 000 sålda bilar – Kamux fortsätter att växa

Pressmeddelande.
Publicerad: 26.10.2015 kl. 14:10
Utgivare: Kamux

Idag måndag sålde Kamux den 100 000:e bilen i företagets historia. Kamux inledde sin verksamhet 2003, då koncernchef Juha Kalliokoski grundade företaget i Tavastehus, Finland, och företaget gjorde sin första bilaffär.

En bil var startskottet för en framgångssaga

På drygt tio år har Kamux, som specialiserat sig på begagnade fordon, blivit den ledande säljaren av begagnade fordon på den finländska marknaden och även utvidgat verksamheten till Sverige. Erövringen av nästa marknad, Tyskland, är redan nära.

- Det viktiga är att hålla det enkelt, med andra ord fokusera på det vi gör, att sälja bilar till kunderna, säger Juha Kalliokoski.

Man kan klara sig även när tiderna är tuffa

Det ekonomiska läget i Europa har inte bromsat Kamux tillväxt, utan företaget har fortsatt framåt på sitt tillväxtspår i ett jämnt och rask tempo.

- Trots den ekonomiska nedgången behovet för människor att ha en bil har inte försvunnit, och Kamux erbjuder alternativ till ett förmånligt pris, säger Juha Kalliokoski.

Flexibiliteten syns som förmånliga priser åt kunderna

Kamux vill förändra uppfattningarna om bilhandel. Det ska vara enkelt och okomplicerat att köpa bil. När vi gör saker effektivt och flexibelt kan vi erbjuda förmånliga alternativ för alla slags behov och betjäna kunderna vid alla verksamhetsställen med hela kedjans sortiment – eller med importbilar.

Kamux har för närvarande 39 verksamhetsställen i Finland och Sverige. För att göra det enkelt och okomplicerat att köpa bil levereras bilen vid behov direkt hem till kunden.

Mer information: koncernchef Juha Kalliokoski, tfn +358 50 544 5538

Kort om Kamux

Kamux är en växande, internationellt inriktad bilkedja specialiserad på handel med begagnade fordon. Den första Kamux-bilaffären inledde sin verksamhet 2003 i Tavastehus, Finland, och på drygt tio år har Kamux blivit Finlands ledande aktör inom handeln med begagnade bilar. Verksamheten har även utvidgats till Sverige. Kamux har sammanlagt 39 verksamhetsställen i Finland och Sverige. 2014 sålde vi fler än 20 000 bilar och Kamuxkoncernens omsättning var 217 miljoner euro. Kamux sysselsätter 165 fackmän inom bilhandel.

www.kamux.se

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs