Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Rakennusteollisuus RT:n kevään suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus

Rakennusteollisuus RT

Rakennusteollisuus RT:n kevään suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus

Kutsu.
Julkaistu: 09.04.2014 klo 14:34
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

Kutsu median edustajille

Rakennusteollisuus RT:n kevään suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus järjestetään tiistaina 15.4.2014 kello 12.00 (Unioninkatu 14, kellarikerros ”Teräs”).

Tuleeko rakentamisessa kolmas huono vuosi peräkkäin? Vieläkö kiinteistörahastot kannattelevat asuntorakentamista? Virkoaako vuokra-asuntotuotanto? Joko omakotirakentaminen nousee aallonpohjasta? Onko toimitilarakentaminen elpymässä? Miten infran käy valtion määrärahojen kutistuessa entisestään?

Tilaisuuden ohjelma ja puhujat
- Avaus: RT:n hallituksen puheenjohtaja, Ruduksen toimitusjohtaja Lauri Kivekäs
- Rakentamisen suhdannenäkymät: pääekonomisti Sami Pakarinen
- Omakotirakentamisen tilanne (PTT:n oman suhdannekyselyn tulokset): Pientaloteollisuus PTT ry:n puheenjohtaja, Design-Talon toimitusjohtaja Saku Sipola
- Kehysriihen päätösten vaikutukset rakentamiseen: toimitusjohtaja Tarmo Pipatti.

Heille kaikille voi esittää kysymyksiä tai sopia erillisestä haastattelusta tilaisuuden päätteeksi. Läsnä RT:stä ovat myös johtava neuvonantaja Bo Salmén ja johtaja Merja Vuoripuro.

Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas, ja tilaisuus kestää tunnin verran. Paikkana on Rakentajatalo, Unioninkatu 14, 7. kerroksen neuvottelutila, Helsinki.

Käytännönjärjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ennalta viimeistään 14.4. Airi Baczynskille, airi.baczynski@rakennusteollisuus.fi.

Tervetuloa!

Rakennusteollisuus RT ry

Lisätietoja
Merja Vuoripuro, puh. 040 587 2642
johtaja, viestintä ja suhdanteet

 

 

Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan elinkeinopoliittisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat Keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, Pinta ja LVI-tekninen urakointi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs