Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Rakennusliike Lapti toteuttaa Helsingin Sompasaareen noin 260 asunnon korttelialueen

Rakennusliike Lapti Oy

Rakennusliike Lapti toteuttaa Helsingin Sompasaareen noin 260 asunnon korttelialueen

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2016 klo 14:32
Julkaisija: Rakennusliike Lapti Oy

Helsingin Sompasaareen rakennetaan asuinalue merelliseen ympäristöön noin 3 000 uudelle asukkaalle. Alue koostuu 8 asuinkorttelista, yhdestä hotelli- ja kylpylärakennusten korttelista, kahdesta rantakadusta, kahdesta kanavasta ja alueen sisään sulkeutuvasta puistoalueesta.

Rakennusliike Laptin suunnittelema neljän tontin Diana-niminen korttelialue sijoittuu meren rantaan. Korttelialue sijaitsee toisen rantakadun Aallonhalkojan, Flöitti Dianan kujan, Lovisenholminpolun ja Kaljaasi Auroran kujan rajaamalla korttelialueella. Tulevien rakennusten korkeudet vaihtelevat 4 – 13 kerrokseen. Rakennustöiden on suunniteltu käynnistyvän vuonna 2017. Nimensä kortteli on saanut Kapteeni Sundmanin kolmimastoisesta kauppalaivasta Flöitti Dianasta.

”Rakennamme korttelialueelle yhteensä neljään kerrostaloon noin 260 asuntoa, joiden korkeudet vaihtelevat 4-13 kerrokseen. Asuntojen yhteenlaskettu pinta-ala on noin 14 200 k-m2. Taloihin tulee yksiöiden ja kaksioiden lisäksi tilavia perheasuntoja.  Talojen keskelle tulee suojaisa korttelipiha, jossa on tilaa kaikenikäisille asukkaille” kertoo yhtiön rakennussuunnitelmista Rakennusliike Lapti Oy:n Etelä-Suomen aluejohtaja Antti Pekkarinen.

”Vaihteleva rakennuskorkeus tekee Laptin asuinkorttelista moni-ilmeisen. Useasta asunnosta on esteetön näköala suoraan merelle ja Mustikkamaalle. Sompasaaresta tulee merellinen asuinalue, josta on myös hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua”, toteaa projektipäällikkö Jukka Puolakka Rakennusliike Lapti Oy:stä.

 

 

Lisätietoja antavat

Antti Pekkarinen, aluejohtaja, Rakennusliike Lapti Oy
puh. 041 436 4786

Jukka Puolakka, projektipäällikkö, Rakennusliike Lapti Oy
puh. 050 343 0586

Liitetiedostot

Rakennusliike Lapti Oy lyhyesti

Rakennusliike Lapti Oy on voimakkaasti kasvava, valtakunnallinen rakennusliike, jonka vahvaa osaamista ovat kerrostalorakentaminen, hoivarakentaminen sekä toimitilat. Yhtiön pääkonttori on Oulussa ja aluekonttorit Kuopiossa, Tampereelle ja Vantaalla. Laptin liikevaihtoennuste vuonna 2015 on noin 110 milj. euroa. www.lapti.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs