Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Puuliiton Nilosaari huolestui pitkistä käsittelyajoista: Palkkaturvahakemusten ruuhkat purettava viipymättä

Puuliitto

Puuliiton Nilosaari huolestui pitkistä käsittelyajoista: Palkkaturvahakemusten ruuhkat purettava viipymättä

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 18:00
Julkaisija: Puuliitto

Palkkaturvahakemusten käsittelyajat ovat Puuliiton puheenjohtajan Jari Nilosaaren mukaan venähtäneet kestämättömän pitkiksi. Liittoon on tullut alueellisia tietoja jopa vuoden käsittelyajoista.

– Vielä jokin aika sitten esimerkiksi Pirkanmaalla puhuttiin pahimmillaan puolen vuoden ruuhkista, mutta nyt palkkaturvahakemusten käsittelyajat ovat venyneet jopa vuoteen.

– Tämä asettaa muun muassa Puuliiton jäsenet todella surkeaan asemaan. Vaadimme välittömästi lisää resursseja ELY-keskuksiin, jotta palkkaturvahakemusten käsittelyruuhkat saadaan purettua, Nilosaari sanoi perjantaina 28. elokuuta Pihlavan Sahan 140-vuotisjuhlassa.

Westas Pihlava Oy:n johtoa ja työntekijöitä Nilosaari kiitti vahvasta sitoutuneisuudesta sahatoimintaan ja uskosta tulevaisuuteen.

– Haluan kiittää jokaista teitä erikseen arvokkaasta työstä, jota teette, ette pelkästään vain oman toimeentulonne sekä perheittenne vuoksi, vaan myös koko alueen hyväksi.  Koko Suomi tarvitsee samankaltaista uskoa tulevaisuuteen, mikä täällä Pihlavassa näkyy, Nilosaari totesi.

Lisätietoja antaa: puheenjohtaja Jari Nilosaari, puh. 0400 872 641.

Puuliitto on mekaanisen metsäteollisuuden, puusepänteollisuuden, bioteollisuuden, metsä- ja metsäkonealan, venealan ja maatalousalojen työntekijöiden etujärjestö. Liittoon kuuluu noin 35 000 jäsentä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs