Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Puuilon vahva kasvu jatkuu – ketjun 12. myymälä avattu Hyvinkäälle!

Puuilo Oy

Puuilon vahva kasvu jatkuu – ketjun 12. myymälä avattu Hyvinkäälle!

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2014 klo 09:00
Julkaisija: Puuilo Oy

Päättynyt tilikausi oli Puuilon historian paras ja liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 23 prosenttia yli 50 miljoonaan euroon.  

”Hyvinkään myymälän avaaminen jatkaa hyvin alkanutta kasvustrategiaamme, jonka asetimme loppuvuonna 2011. Tavoitteenamme on ollut avata vuosittain 1-2 myymälää kasvukeskuksiin ja kasvattaa liikevaihtoa 10 miljoonalla eurolla vuodessa. Tässä on onnistuttu erinomaisesti ja tänä vuonna odotamme liikevaihdon ylittävän 60 miljoonaa euroa”, toteaa Puuilon toimitusjohtaja Markku Tuomaala.

Puuilon menestyksen avaimia ovat olleet ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö sekä noin 30 toimintavuoden aikana hioutunut liiketoimintakonsepti.

”On hienoa nähdä kuinka konseptimme ui vastavirtaan kaupan alan yleistä kehitystä vastaan. Erityisen iloisia olemme siitä, että asiakkaat ovat löytäneet meidät nopeasti uusilla paikkakunnilla ja olemme pystyneet tarjoamaan heille tuotevalikoiman, jota ei ihan hetkessä tule vastaan markkinoilla. Olemme tehneet paljon asioita oikein”, linjaa Tuomaala.

Puuilolla on tällä hetkellä Suomessa 12 myymälää ja se työllistää noin 200 henkeä. Puuilolla on myös verkkokauppa osoitteessa www.puuilo.fi. 

Lisätiedot:
Markku Tuomaala
Toimitusjohtaja
Puuilo Oy
p. 020-786 9401
www.puuilo.fi

 

Puuilo on vuonna 1982 perustettu perheyritys, jonka toiminta on lähtenyt liikkeelle pienestä puusepän verstaasta Kainuusta. Nykyisin yritys on puhtaasti vähittäiskauppaa harjoittava keskisuuri tavarataloketju, jolla on Suomessa 12 myymälää ja verkkokauppa. Valikoimiin kuuluvat pienrautatavarat, työkalut, koneet, pesuaineet sekä erilaiset sesonkituotteet. Yritys tunnetaan edullisista hinnoistaan ja erittäin laajasta yli 80.000 tuotetta käsittävästä tuotevalikoimasta. Tällä hetkellä yrityksen omistus on jakaantunut toimivan johdon ja pääomasijoittaja Sentica Partnersin kesken.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs