Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Putkitehtaalla viihdytään paremmin kuin monissa asiantuntijayrityksissä – Suomen neljänneksi paras työpaikka on Pipelife Finland Oy.

Pipelife Finland Oy

Putkitehtaalla viihdytään paremmin kuin monissa asiantuntijayrityksissä – Suomen neljänneksi paras työpaikka on Pipelife Finland Oy.

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2013 klo 14:38
Julkaisija: Pipelife Finland Oy

Suomen parhaat työpaikat 2013 listattiin 14.2 Great Place to Work Institution Finland Oy:n toimesta jo 11. kerran. Menestyjien joukossa palkittiin jälleen myös Pipelife Finland Oy, joka saavutti neljännen sijan työntekijöiden työtyytyväisyyttä ja luottamusta mittaavan tutkimuksen yleisessä (50-499 työntekijää) sarjassa. Pipelife oli mukana olleiden tuotantoyritysten paras.

Pipelife Finland Oy osallistui kilpailuun nyt neljännen kerran. Vuonna 2011 yritys sijoittui 3. sijalle suomalaisessa vertailussa ja palkittiin eurooppalaisessa vertailussa Euroopan parhaana työntekijöiden kuuntelijana. Pipelife osoitti jälleen, että myös perinteisten toimialojen yrityksistä voidaan hyvällä johtamisella tehdä loistava työpaikka, jossa työntekijät viihtyvät ja saavat aikaan hyvää tulosta.
 
Menestys saavutettiin Pipelife:lla varsin yksinkertaisilla keinoilla. ”Olemme aidosti arvojohdettu yritys ja toimintaamme ohjaa yksi ainoa pääajatus - Lupausten pitäminen. Kun arvot ovat jokaisen sisäistämiä ja  jokaisen henkilön omaan arvomaailmaan sopivia, ne eivät jää vain juhlapuheiden korulauseiksi ja saavat aikaan ihmeitä” painottaa toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää Pipelife Finland Oy:stä.

Menestyksestä huolimatta Pipelife Finland jatkaa kohti yhä korkeampaa tavoitetta. ”Tavoitteemme on edelleen selkeä, haluamme olla maailman paras työpaikka” kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää.
Hyvinvoinnin kehittyminen Pipelife Finland Oy:ssä on suunnitelmallista kehittämistä, johon jokainen ”pipelaiffari” ottaa osaa. Menestyksen taustalla on ”Leadership on Tour” -henkilöstön kehittämisohjelma, elämäntaparemontti LifeFit –ohjelma sekä toimintaa kehittävä ”Oivallus”-toiminta. ”Olemme tehneet ja toteuttaneet Oivallus-toimintamme avulla seitsemän vuoden aikana yli 7300 toimintaa kehittävää muutosta yrityksessämme. Oivallukset syntyvät pääasiassa jokaisen Pipelife Finlandin työntekijän arkisesta tekemisestä.”  

Suomen parhaat työpaikat on Great Place to Work Institute Finlandin vuosittain järjestämä tutkimus, joka järjestettiin nyt 11. kerran. Tutkimuksesta julkaistulle listalle valitaan yritykset heidän työntekijöidensä mielipiteiden ja yhtiön johtamiskäytännöistä tehdyn arvion perusteella. Henkilöstölle osoitetussa kyselyssä tarkastellaan seuraavia osa-alueita: uskottavuus, kunnioitus, oikeudenmukaisuus, ylpeys ja yhteishenki. Tämän vuoksi listalle valikoituvat todellisten henkilöstön mielipiteiden ja kokemusten perusteella menestyneet yritykset puolueettomasti ja todenmukaisesti, ilman että ulkopuoliset henkilöt pääsisivät vaikuttamaan tuloksiin. Tutkimus perustuu yhdysvaltalaisen Great Place to Work – Instituutin kehittämään malliin, jolla  yrityksiä on testattu yli 25 vuoden ajan. Kyseinen tutkimus on maailman laajin työpaikkaselvitys, jonka piirissä on kaikkiaan yli 10 miljoonaa ihmistä.

 

Liitetiedostot

Pipelife Finland Oy LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet, sekä jätevesijärjestelmät, joita valmistetaan yhtiön tuotantolaitoksilla Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä sekä Joensuussa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 130 henkilöä  ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on palkittu Great Plave to Work (GPTW) kilpailusaa useina vuosina.  ipelife Finland Oy on osa Euroopan kolmanneksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa  putkikonsernia, Pipelife International GmbH:ta (www.pipelife.com), jonka omistaa maailman johtavan tiilivalmistajan Wienerberger.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs