Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Provad teki reilun 20 prosentin kasvun asiakaskokemusta kehittämällä

Provad Oy

Provad teki reilun 20 prosentin kasvun asiakaskokemusta kehittämällä

Tiedote.
Julkaistu: 22.06.2016 klo 07:45
Julkaisija: Provad Oy

Asiakaspalvelun uudistaja Provad Oy kasvoi 21 prosentilla viime vuonna. Provad auttaa organisaatioita parantamaan asiakaskokemusta teknologialla ja parhailla käytännöillä.

”Missiomme on tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen”, kertoo Provad Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Narvanto. ”Yritysten johdossa on ruvettu ymmärtämään, miten valtava merkitys asiakaskokemuksella on koko liiketoiminnalle. Tämä näkyy myös meidän luvuissa”, Narvanto sanoo.

Provadin liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 2,8 miljoonaan euroon. Kasvu tehtiin myös erittäin kannattavasti, sillä tulos oli 15 prosenttia liikevaihdosta. 

”Asiakastoteutuksemme ovat yhä useammin kansainvälisiä”, kertoo toimitusjohtaja Narvanto. Provadin uusia asiakkaita vuonna 2015 ovat mm. Anttila, OpusCapita, Onninen ja Ina Finland. 

”Ydinbisneksemme on monikanavaisen asiakaspalvelun ja myynnin kehittämisessä. Kytkemme yhteen asiakkaidemme palvelukanavia, taustajärjestelmiä sekä prosesseja. Tämän ansiosta palvelutapahtumat sujuvat mutkattomasti sekä asiakkaan että asiakkaita palvelevan henkilöstön näkökulmasta.”, Provad Oy:n operatiivinen johtaja Tomi Korpaeus taustoittaa.

”Asiakkaat haluavat, että heitä palvellaan saumattomasti”, toteaa Korpaeus. ”Tämä tarkoittaa, että asiakas tunnistetaan kaikissa palvelukanavissa ja asiointi on tehty mahdollisimman helpoksi. Tällainen palvelu todistetusti maksaa itsensä takaisin asiakasuskollisuutena.”

Provad on kasvanut joka vuosi jo vuodesta 2010 lähtien. Kasvu tuo mukanaan kehitystä. ”Olemme havainneet tarpeen kehittää teknologian lisäksi myös ihmisiä ja organisaatiokulttuuria”, sanoo toimitusjohtaja Jyrki Narvanto. ”Syksyllä lanseeraamme uusia palveluita tähän liittyen.”

Provad on palkittu taloudellisesta menestyksestään mm. Kauppalehden Menestyjä-, Kasvuyritys- sekä Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaateilla.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jyrki Narvanto
020 761 9604
ke 22.6.2016 klo 8–12

operatiivinen johtaja Tomi Korpaeus
020 761 9607
ke 22.6. klo 12–15

www.provad.fi

Liitetiedostot

Provad - Asiakaspalvelun uusi aika. Autamme yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan paremmin. Rakennamme monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja myynnistä saumattomia kokonaisuuksia hyödyntämällä teknologiaa ja parhaita käytäntöjä. Provadin liikevaihto vuonna 2015 oli 2,8 miljoonaa. Provadilaisia on tänä päivänä 17. www.provad.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs