Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Presidentti Martti Ahtisaari kannustaa suomalaisia yrittäjyyteen

Presidentti Martti Ahtisaari kannustaa suomalaisia yrittäjyyteen

Julkaistu: 14.04.2009 klo 09:34
Julkaisija:

Presidentti Martti Ahtisaari kehottaa suomalaisia luottamaan yrittäjyyteen ja vetoaa kaikkien yhteishenkeen taantuman taittamisessa. Presidentti Ahtisaari on mukana Suomen Yrittäjien kampanjassa, jolla tuetaan suomalaisten työpaikkojen säilymistä. Kampanjan teemana on Yrittäjyys kantaa Suomea. Yrittäjien viestintäkampanja on kuukauden mittainen ja se alkaa pääsisäislauantaina 11.4.2009 MTV3 –kanavalla.

Presidentti Martti Ahtisaari kehottaa suomalaisia luottamaan yrittäjyyteen ja vetoaa kaikkien yhteishenkeen taantuman taittamisessa.

Presidentti Ahtisaari on mukana Suomen Yrittäjien kampanjassa, jolla tuetaan suomalaisten työpaikkojen säilymistä. Kampanjan teemana on Yrittäjyys kantaa Suomea. Yrittäjien viestintäkampanja on kuukauden mittainen ja se alkaa pääsisäislauantaina 11.4.2009 MTV3 –kanavalla.

Kampanja koostuu kolmesta televisiomainoksesta. Kahdessa yrittäjät ja työntekijät muistuttavat, että on aika luottaa kotimaisiin yrityksiin. Mukana ovat yrittäjä Marjo Veitonmäki ja ilmastointipeltiseppä Risto Paumo helsinkiläisestä Pelti- ja Rautatyö Oy:stä sekä yrittäjä Päivi Rintaniemi ja myyntipäällikkö Anne Lampinen seinäjokelaisesta Amfora Ky:stä. Kolmannessa kampanjamainoksessa presidentti Martti Ahtisaari vetoaa suomalaisia toimimaan yrittäjyyden puolesta.

  • Tässä taloustilanteessa on syytä katsoa tulevaisuuteen ja vahvistaa suomalaista yrittäjyyttä. Olemme ilahtuneita presidentti Martti Ahtisaaren vahvasta yrittäjyyttä tukevasta näkemyksestä, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus sanoo.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Järventaus, Suomen Yrittäjät, p. 050 336 0015
Viestintäpäällikkö Jarmo Hyytiäinen, Suomen Yrittäjät, p. 050 555 9965

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs