Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Posti Group Oyj:n lakiasiainjohtajaksi Kaarina Ståhlberg

Posti Group

Posti Group Oyj:n lakiasiainjohtajaksi Kaarina Ståhlberg

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 10:30
Julkaisija: Posti Group

Oikeustieteen kandidaatti, LL.M. (Columbia University, New York) Kaarina Ståhlberg, 49, on nimitetty Posti Group Oyj:n uudeksi lakiasiainjohtajaksi ja laajennetun johtoryhmän jäseneksi 1.3.2016 alkaen. 

Ståhlberg on viimeksi toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana ja sitä ennen Fortumin lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Ennen Fortumia Ståhlberg työskenteli asianajotoimisto White & Casen lakimiehenä sekä 13 vuoden ajan Nokialla eri esimies- ja lakimiestehtävissä, mm. Nokian hallituksen ja sen valiokuntien sihteerinä ja juridisena neuvonantajana.

- Postilla on ilo saada tiiminsä oman alansa huippuammattilainen. Kaarinalla on laaja kokemus kansainvälisesti toimivista julkisista yhtiöistä ja hänellä on vahvaa osaamista yritysjuridiikasta, julkisen yhtiön hallintotavoista ja sääntelystä sekä yrityskaupoista. Kaarinan asiantuntemus tukee Postin kykyä toteuttaa uudistumis- ja kasvustrategiaa, korostaa Postin toimitusjohtaja Heikki Malinen.

- Posti on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoisessa ja haastavassa vaiheessa, jossa se uudistuu yhtiönä postimarkkinoiden vapautuessa ja digitalisaation muuttaessa liiketoimintamalleja. Olen hyvin motivoitunut ja iloinen mahdollisuudesta tulla mukaan tukemaan Postin liiketoimintaa tässä murrostilanteessa, toteaa Ståhlberg.  

Tehtävässään Ståhlberg raportoi toimitusjohtaja Maliselle. 

Postin nykyinen lakiasiainjohtaja, varatuomari Pekka Leskinen jää eläkkeelle tänä keväänä. Leskinen tuli vuonna 1992 Posti- ja Telelaitokseen, jonka yhtiöittämisestä hän vastasi vuonna 1994. Postin lakiasiainjohtajana hän on toiminut vuodesta 1998.

- Haluan kiittää Pekka Leskistä pitkäaikaisesta ja erittäin ansiokkaasta työstä tämän konsernin hyväksi sekä toivottaa hänelle parhainta menestystä tuleville vuosille, sanoo Malinen. 

Lisätietoja:

Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 9.00-16.30)

Kuvamateriaalia tiedotusvälineiden käyttöön

Liitetiedostot

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 1 859 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 23 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs