Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Pörssiin valmistautuvalla Vincitillä ennätystahti - rekrytoi tänä vuonna jopa sata uutta asiantuntijaa

Vincit

Pörssiin valmistautuvalla Vincitillä ennätystahti - rekrytoi tänä vuonna jopa sata uutta asiantuntijaa

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2015 klo 09:00
Julkaisija: Vincit

Vincit Oy on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi jo kahtena peräkkäisenä vuonna Great Place to Work -tutkimuksessa. Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen kertoo, että yrityksen menestyksen takana ovat tyytyväiset työntekijät. ”Työhönsä intohimoisesti suhtautuvat työntekijämme ovat mahdollistaneet sen, että olemme voineet säilyttää ansaitsemamme paikan Suomen työpaikkojen kärjessä. Tavoitteenamme on huomenna tyytyväisemmät työntekijät ja asiakkaat kuin tänään. Tähtäämme siihen, että olemme ensi vuonna Euroopan paras työpaikka”, hän kiteyttää.

Tampereelta aloittanut Vincit laajentui vuosi sitten Helsinkiin, jossa työskentelee jo 40 henkilöä. Ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana yritys listautuu First North -markkinapaikalle.

”Tänä vuonna voimme työllistää jopa sata uutta asiantuntijaa”, kertoo henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen. ”Vuoden alusta olemme saaneet jo yli tuhat työhakemusta. Työsopimuksia on solmittu tähän mennessä 67, eikä vielä ole tarvinnut ketään käydä kotoa hakemassa.”

Menestys rekryrintamalla vaikuttaa positiivisesti myös bisnekseen. Viime vuoden liikevaihto saavutettiin jo elokuussa ja loppuvuosikin näyttää ennätyshyvältä. Liikevaihto kasvaa pitkälti yli 50 % ja kannattavuus on loistotasoa.

Vincitin ainutlaatuinen rekrytakuu on edelleen voimassa: kaikkiin työhakemuksiin luvataan vastata vuorokauden kuluessa. ”Tällä hetkellä on kysyntää erityisesti kunnianhimoisille mobiili- ja web-kehittäjille sekä timantinkoville designereille”, Kuitunen paljastaa.

Lisätietoja rekrystä ja avoimista työpaikoista: www.vincit.fi/tyonhakijoille

Lisätietoja:

 

Vincit Oy

www.vincit.fi/mediapankki

 

Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen

p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

 

Henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen

p. 050 441 2126
johanna.pystynen@vincit.fi

---

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014 ja 2015. Vuonna 2007 perustettu Vincit on ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 168 asiantuntijaa Tampereella ja Helsingissä. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. Vincit yhdistyy it-palveluita tarjoavan Javerdel Oy:n kanssa ja listautuu 2016 First North -markkinapaikalle. www.vincit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs