Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » POLESTAR.FI -HANKE TUO ENNÄTYSMÄÄRÄN SUOMALAISIA ICT-ASIANTUNTIJOITA KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE

Polestar.fi

POLESTAR.FI -HANKE TUO ENNÄTYSMÄÄRÄN SUOMALAISIA ICT-ASIANTUNTIJOITA KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2014 klo 00:15
Julkaisija: Polestar.fi

www.polestar.fi -verkkosivusto avaa ryhmän koko osaamispaletin kansainvälisten yritysten käyttöön.

Polestar.fi on ainutlaatuinen hanke, joka houkuttelee yrityksiä läheltä ja kaukaa tutustumaan pohjoisen alueen ICT-asiantuntijoiden osaamiseen. Asiantuntijoiden ammattitaito ja kokemus kattavat ICT-hankkeiden elinkaaren hallinnan ideasta tuotteeseen, konseptisuunnittelusta muotoiluun, kehitykseen, markkinoille vientiin ja ylläpitoon. Polestar.fi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saavuttaa yli 500 huippuluokan ICT-asiantuntijan pitkäaikaisen kokemuksen ja osaamisen, joka luo mahdollisuuksia uusien toimintamallien kehittämiseen ja toteutukseen.

Osaamispaletti kattaa tuotekehityksen eri ohjelmistoalustoilla ja ohjelmistoarkkitehtuureissa. Asiantuntijat tuovat mukanaan tuotekehityksessä vaadittavan intohimon ja innovaatiokyvyn ideoiden muokkaamisessa tuotteiksi. Heillä on vahva ymmärrys globaaleista markkinatrendeistä Aasiasta USA:an ja kyky luoda kilpailukykyisiä ja skaalautuvia tuotteita prototyyppien ja käytettävyystutkimuksen avulla. Kokonaisuuden saumaa yhteen tuotteen koko elinkaaren hallinta ja sovittaminen vaihtuviin liiketoimintaympäristöihin

Polestar.fi:n asiantuntijat edustavat Oulun aluetta. “Smart Cityn” sijainti Pohjois-Suomessa tekee siitä erinomaisen paikan kansainvälisille yrityksille. Kaupunkiin on helppo saapua mistä päin tahansa maailmaa lukuisilla päivittäisillä lennoilla. Suomen Valtio ja Euroopan Unioni tukevat Oulun kehitystä vahvasti ja kaupunki menestyy vuosittaisissa innovaatio- ja älykaupunkivertailussa erinomaisesti. Oulun infrastruktuuri on korkealuokkaista, taloudellinen ympäristö vakaa ja työvoima korkeasti koulutettua. Uusia startup -yrityksiä syntyy kaupunkiin jatkuvasti.

”Esittelemme nyt markkinoilla ensimmäistä kertaa tässä mittakaavassa maailmanluokan ICT-asiantuntijoiden osaamista kansainvälisille yrityksille. Haluamme välittää www.polestar.fi -sivustolla pitkäaikaisen huippuosaamisemme, väkevän intohimomme uuden luomiseen ja tekemiseen sekä kaikki ne mahdollisuudet, joita voimme tarjota yrityksille”, kertoo Polestar.fi -hankkeen vetäjä Craig Livingstone.

“Polestar.fi -hankkeen kaltaiset itsenäiset, tekijöidensä intohimosta ja vahvasta osaamisesta kumpuavat ja työllistymistä edistävät projektit ovat erittäin tervetulleita. Meillä on Suomessa huomattavaa kansainvälistä ICT-osaamista ja mm. Oulun alueella tällaiset hankkeet ovat omiaan herättämään ulkomaisten yritysten mielenkiintoa osaamistamme kohtaan ja tukemaan työllisyyttä” Oulun kaupunginjohtaja Matti Pennanen tiiviistää. 

Lisätietoja:

www.polestar.fi
info@polestar.fi
Craig Livingstone
tel: +358-40-5430771 
Twitter hashtag #polestaroulu

 

Liitetiedostot

Pole Star (Pohjantähti) on Pohjoisen taivaan kiintotähti aivan kuten Oulussa työskentelevät ICT-alan ammattilaiset ovat alansa johtavia osaajia.  Polestar.fi on ainutlaatuinen hanke, joka houkuttelee yrityksiä läheltä ja kaukaa tutustumaan pohjoiseen osaamiseen ja ICT-tarjontaan.

Hanke tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden luoda kontaktit yli 500 huippuluokan ICT-asiantuntijan kanssa, jotka tarjoavat osaamistaan yrityksille ja mahdollistavat uusien toimintamallien luomisen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs