Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Pk-yritysten kasvun ja kilpailukyvyn puolesta

Pk-yritysten kasvun ja kilpailukyvyn puolesta

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2015 klo 08:46
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Huittisten kaupunki ja Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus ovat saaneet Maakuntaliitoilta myönteisen päätöksen T3K-hankkeen rahoitushakemukselle.

T3K parantaa pk-yritysten kilpailukykyä ja kasvumahdollisuuksia.

T3K on Kaakkois- ja Pohjois-Satakunnan yhteinen, kolmivuotinen hanke, joka näkyy konkreettisena hyötynä. Nyt siirrytään sanoista tekoihin.

Hankkeessa selvitetään yritysten tuotteisiin ja palveluihin sekä tuotantomenetelmiin liittyvät kehittämis- ja osaamistarpeet yrityskohtaisesti. Kehittämistyön käynnistämiseksi yrityksille rakennetaan muun muassa kehityspolkuja ja valitaan soveltuvimpia toteuttamistapoja, yhteistyökumppaneita sekä tarvittavia palveluntuottajia.

Hankkeen toimilla tähdätään alueiden teollisten yritysten toimintatapojen ja tuotantotekniikan kehittämiseen sekä sivuvirtatehokkuuden parantamiseen. Teknologioiden hyödyntäminen, soveltaminen ja edelleen kehittäminen sekä tuote- ja palveluinnovaatioiden tuotteistus ovat myös merkittävä osa hanketta. ­Hanke toteutetaan vuosien 2015–2017 aikana.

Koko hankkeen projektipäällikkönä ja Kaakkois-Satakunnan vastuuhenkilönä toimii Pasi Rännäli. Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskuksen projektikoordinaattorin rekrytointi käynnistyy lähiaikoina. T3K on Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 rakennerahasto-ohjelman mukainen EAKR -hanke.

T3K – Tuotteita, tehokkuutta, tuottavuutta ja kilpailukykyä teknologisilla innovaatioilla. 

Mediatilaisuus pidetään tänään PSKK:n tiloissa klo 13–14 (Keskuskatu 51 b, 2. krs)

Lisätietoja:

Pohjois-Satakunta: Marko Rajamäki, toimitusjohtaja, PSKK Oy, puh. 040 717 7578, marko.rajamaki@pskk.fi

Kaakkois-Satakunta: Pasi Rännäli, projektipäällikkö, Huittisten kaupugin elinkeinotoimi, puh. 050 347 3824, pasi.rannali@huittinen.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs