Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Pilkingtonin Laitilan tehdas rekrytoi kymmeniä uusia työntekijöitä alkuvuonna

Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkingtonin Laitilan tehdas rekrytoi kymmeniä uusia työntekijöitä alkuvuonna

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2016 klo 12:46
Julkaisija: Pilkington Automotive Finland Oy

Lasituotteiden valmistaja Pilkington Automotive Finland Oy on rekrytoinut hyötyajoneuvojen lasituksia valmistavalle Laitilan tehtaalleen yli 20 henkeä. Kevään mittaan uusien työntekijöiden määrä saattaa nousta jopa lähes kolmeenkymmeneen.

Tehtaalle on palkattu alkuvuoden aikana lisää väkeä kaikille tuotanto-osastoille. Kevään aikana aiotaan mahdollisesti rekrytoida vielä yksittäisiä työntekijöitä.

– Meillä rekrytoidaan aina kysynnän mukaan. Tuotanto on osittain sesonkimaista, ja keväisin se nousee. Tänä vuonna tilaukset lähtivät liikkeelle aiemmin kuin yleensä. Kevään ja kesän tilauskanta näyttää oikein hyvältä, nyt on ollut hyvin vilkasta ja virkeää, kertoo Pilkington Automotive Finland Laitilan tehtaan operatiivinen HR Heli Nieminen.

Tehtaalla valmistetaan laseja hyötyajoneuvoihin. Nieminen toivoo, että kysynnän nousu enteilee yleisempääkin piristymistä talouteen.

Alkuvuoden rekrytoinneissa Pilkingtonin rekrytointiapuna toimi paikallinen Kymppi Service.

– Meille voi aiempaan tapaan jatkossakin laittaa avoimia hakemuksia Pilkingtonin verkkosivujen kautta. Toivommekin, että niitä tulisi, vaikka varsinainen rekry päättyy. Olemme iso yritys ja tarvitsemme työntekijöitä ympäri vuoden tarpeen mukaan tuotantotöihin muun muassa vuorotteluvapaiden ja sairaslomien sijaisiksi, Nieminen sanoo.

Lisätietoja: Heli Nieminen, Operatiivinen HR Laitila, Pilkington Automotive Finland Oy,
044 786 5811.

---

Vuonna 1826 perustettu lasituotteita ja -ratkaisuja toimittava Pilkington kuuluu japanilaiseen NSG-konserniin, joka työllistää maailmanlaajuisesti noin 28 000 työntekijää. Konsernilla on valmistusta 29 maassa ja myyntiä yli 130 maassa. Pilkington Automotive Finland Oy:n Tampereen ja Laitilan tehtaat valmistavat laseja mm. traktoreihin, puimureihin ja linja-autoihin. Pilkingtonin Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 94 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 650.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs