Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Petri Sonkeri on Check Pointin uusi maajohtaja

Petri Sonkeri on Check Pointin uusi maajohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2015 klo 09:30
Julkaisija: Check Point Software Technologies Finland Oy

Maailman johtavan yksinomaan tietoturvaratkaisuihin keskittyvän yhtiön Check Point Software Technologiesin Suomen ja Baltian maajohtajana on aloittanut DI Petri Sonkeri, 54.

Petri Sonkeri tuli Check Pointille tutkimus- ja konsultointiyhtiö Gartnerilta, jossa hän avusti suuryrityksiä IT-arkkitehtuurin kehittämiseen ja teknisiin IT-hankintoihin liittyvissä asioissa johtavana konsulttina. Sonkerilla on erittäin laaja kokemus kansainvälisten teknologia- ja IT-ratkaisutoimittajien myynti- ja johtotehtävissä. Hänen aiempia työnantajiaan ovat olleet muiden muassa Talent Vectia, Elan IT Resource, Sun Microsystems ja Andersen Consulting (Accenture) sekä Digital Equipment Corporation.

– IT-alan kehityssuunnat olivat Gartnerilla helposti havaittavissa, ja itselleni oli selvää, että tietoturvan merkitys yrityksille kasvaa tulevaisuudessa voimakkaasti. Näin ollen päätös tarttua Check Pointin ruoriin oli helppo, Sonkeri sanoo.

Yritysverkkoihin pyrkivien uhkien erilaistuessa ja sofistikoituessa eivät tavalliset palomuurit ja muut yksinkertaiset ratkaisut enää riitä. Sonkerin mukaan tarvitaan monikerroksisia ja integroituja tietoturvatuotteita, joiden hallinta on helppoa ja joiden avulla on mahdollista saada tilannekuva nopeasti.

– Check Point on edelläkävijä juuri tietoturvan kattavuudessa ja hallittavuudessa, ja siksi uskon, että maailman markkinajohtaja tulee jatkossakin menestymään myös Suomessa. Olemme vahvistaneet tiimiämme, ja aiomme tiivistää yhteistyötä kumppaniemme kanssa. Myös tuotevalikoimaamme on tulossa ennennäkemättömiä uutuuksia, hän jatkaa 

Tietoturva on ajankohtaisempaa kuin ehkä koskaan. Sonkeri on havainnut, että suomalaisen yritysjohdon kiinnostus kattavia tietoturvaratkaisuja kohtaan on virinnyt ja niistä halutaan kuulla lisää. Tietotekniikan käyttäjiltä vaaditaan kuitenkin nyt huomattavasti entistä suurempaa panostusta tietoturvaan, jotta yöt voidaan nukkua rauhassa.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Check Point Software Technologies, Petri Sonkeri, p. 040 5047843, petris@checkpont.com

OS/G Viestintä, Maija Rauha, p. 0400 630 065, maija.rauha@osg.fi

 

Seuraa Check Pointia sosiaalisessa mediassa:
Twitter: www.twitter.com/checkpointsw 
Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware 
YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

 

Liitetiedostot

Check Point Software Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) on maailman suurin yksinomaan tietoturvaan keskittynyt yhtiö. Se on alan edelläkävijä ratkaisuillaan, jotka torjuvat asiakkaisiin kohdistuvat kyberhyökkäykset havaiten haittaohjelmat ja muut tunkeutujat ainutlaatuisen tehokkaasti. Check Pointin täydellinen tietoturva-arkkitehtuuri suojaa yritysverkot mobiililaitteisiin asti, ja sen ratkaisuja ohjataan kattavan ja intuitiivisen hallintajärjestelmän kautta. Check Point huolehtii yli 100 000 yrityksen ja yhteisön tietoturvatarpeista organisaation koosta riippumatta. At Check Point, we secure the future.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs