Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Pekka Vähähyyppä A-lehtien hallitukseen

A-lehdet Oy

Pekka Vähähyyppä A-lehtien hallitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2013 klo 10:05
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy on valinnut yhtiökokouksessaan 11.4.2013 yhtiön uudeksi hallituksen jäseneksi Stockmann Oyj:n varatoimitusjohtaja Pekka Vähähyypän.

"Pekka Vähähyyppä toimi aikoinaan talousjohtajana A-lehdissä, joten olemme hänelle tuttu talo. Hän tuntee alan, yrityksen ja omistajat. Pekalla on myös pitkä kokemus johtamisesta Stockmannilta useilta eri aloilta. Hän on erinomainen ja asiantunteva lisäjäsen A-lehtien monipuoliseen hallitukseen nyt median murroksen aikana", kertoo A-lehtien hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen.

"En epäröinyt hetkeäkään, kun Olli-Pekka kysyi kiinnostustani tulla A-lehtien hallituksen jäseneksi. Kiitin luottamuksesta ja vastasin kyllä. Minulla on kokemusta A-lehdet Oy:stä vuosien takaa, sillä olin 1980-luvun lopulla laskenta- ja talouspuolen töissä A-lehdissä", kertoo Pekka Vähähyyppä. "Historian tuntemus hallitustyössä ei yksin riitä, sillä hallituksenkin pitää katsoa eteenpäin ja yrittää ennakoida toimintaympäristön kehitystä, joka myös media-alalla on voimakasta.  Uskon, että taustani sekä työkokemukseni kautta voin tuoda uusia ajatuksia sekä siten täydentää A-lehtien hallituksen monipuolista osaamista", jatkaa Vähähyyppä.

Pekka Vähähyyppä toimii A-lehdet Oy:n lisäksi Leinovalu Oy:n, Hartela Oy:n ja LYY-Invest Oy:n hallituksissa.

A-lehtien pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsen Jukka Virta pyysi tässä vaiheessa vapautuksen hallitustyöskentelystä.

A-lehtien hallituksen muodostavat nyt Olli-Pekka Lyytikäinen (hallituksen puheenjohtaja), Anne Lyytikäinen-Palmroth, Yrjö Lyytikäinen, Juho Lipsanen, Leena Paananen, Timo Saini ja Pekka Vähähyyppä.

Lisätiedot: A-lehdet Oy, hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, p. 050 414 4546

 

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt Markkinointiviestintä Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. Konsernin liikevaihto on lähes 100 miljoonaa euroa. A-lehtitalo sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs